Charlie Schlatter párkapcsolat forgatás sorozat szerelem Meglógtam a Ferrarival Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok színésznője egy sorozat forgatásán találkozott Charlie Schlatterrel, akivel szenvedélyes kapcsolatba bonyolódott anno.

Mielőtt még azt gondoltuk volna, mindent tudunk Jennifer Aniston szerelmi életéről: a Jóbarátok sztárja a hírek szerint Brad Pitt előtt a Meglógtam a Ferrarival című film sorozatváltozatának forgatásán ismerkedett és jött össze Charlie Schlatterrel.

Forrás: AFP

A közös munka körülbelül egy évig tartott, és bár a románc a hírek szerint ennél már jóval hamarabb véget ért, az érzések annál intenzívebbek voltak – állítja Jim Nelson, aki most a GQ főszerkesztői székében ül, ám korábban írói asszisztensként dolgozott a sorozatban. Arról nem szól a fáma, miért és végül ki szakított kivel, ám valószínűsíthető, hogy mindketten maguk mögött hagyták a múltat. Schlatter később feleségül vette Colleen Gundersont, akitől három gyermeke született, Jennifer Aniston pedig később hozzáment a mostanra exférjévé avanzsálódott Brad Pitthez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.