Tutira nem direkt csinálják, de a férfiak remekül értenek ahhoz, hogyan legyünk azonnal a plafonon tőlük. Jó, a lányok sem angyalok, de erről inkább a pasik tudnának beszélni. 

A Cosmopolitan.com 14 olyan dolgot szedett össze, amelyeket biztosan minden nő megtapasztalt már, és garantáltan kiakadt tőle. A - szerintünk - legtipikusabb hatot most megosztjuk veled, a többit pedig itt olvashatod el. A férfi és a női agy különbségéről pedig mi is írtunk. Figyuzz!

1. Gonosz tréfák
A férfiak azt gondolják, néha vicces gonosznak lenni. Például: megkéred őket valami nagyon (NAGYON) fontosra, de amikor hazajönnek, akkor azt mondják: „Elfelejtettem, ugye nem olyan nagy baj?” Végül, amikor már a sírás közelében vagy, bevallják, hogy csak vicceltek. Vagy, amikor beszólnak nekünk: „mintha felszedtél volna pár kilót”, te pedig a legszívesebben kidobnád az ablakon az éppen elkészült vacsorát. Aztán bejelentik: „csak vicceltem”. Későőőőőő! 

Forrás: Thinkstock

2. Nem figyelnek arra, amit mondasz
Nem direkt, tényleg. Egyszerűen képtelenek egyszerre több dologra figyelni. Amíg te egyszerre chatelsz, e-mailt írsz, főzöl és a háttérben még a híradó is szól, ő néha nem is hallja, hogy beszélsz hozzá. 

3. Inkább a haverjaival tölti az időt
Ez akkor a legfrusztrálóbb, amikor már kitaláltál valami közös programot, még rosszabb, ha meglepetést. Neki. Mielőtt felkapjuk a vizet, gondoljunk arra, hogy nekünk is szükségünk van csajos estékre. Persze, ha ez rendszeresen a közös időtöltés rovására megy, nyissuk ki a szánkat. 

Fotó: Mudra László - Origo

4. Túl sokat foglalkoznak másokkal partikon
Oké, hogy együtt lakunk, és látjuk egymást eleget, de akkor is. Egy pár vagyunk, figyelünk egymásra, nem?

5. Feltűnően bámulnak meg más nőket
Naná, hogy mi sem vagyunk vakok. Ha elmegy mellettünk egy jó pasi, mi is észrevesszük, de ők észrevették ezt valaha is? Nem, igaz? Ugyanis mi sokkal diszkrétebbek vagyunk. 

6. Lelöknek magukról alvás közben
Már éppen álomba merülnél, amikor kihúzza a karját alólad és megfordul. Igazán illúzióromboló.