Woody Allen, Nietzsche és Feldmár András a leggyakrabban idézettek a Tinderen. Úgy tűnik, sok férfi az ő szavaikkal tudja legkönnyebben elmondani, milyen is valójában. Nos, lehet, hogy az alábbi versenyzőknek is inkább egy Coelho-mondattal kellett volna próbálkozniuk ahelyett, hogy magukat adják. Lássuk hát a legergyább szexappos dumákat!

I.

Aki ismer, tudja, milyen vagyok!

Ja, tényleg? Nos, ez nagyjából mindenkivel így van, de ez egy társkereső applikáció, amelynek az a lényege, hogy senki sem ismer, és nem tudja, hogy milyen vagy. És ezek után tuti nem is akarja majd megtudni...

II.

Szia. 180/90. Normális pali, normális értékrenddel, szarkasztikus humorral. Amennyiben azért keresel palit, hogy elfelejtsd a régit, nem bírsz egyedül lenni, vagy égőnek tartod, hogy az egész barátnői körödből te vagy az egyetlen, akinek nincs barátja, vagy azt hiszed, hogy egy pasi oldja meg életed összes gondját, esetleg azért, hogy valakit megváltoztass, akkor nem én vagyok a te embered. Amennyiben tényleg igazi párkapcsolatot keresel, akkor írj! ;)

Hmmm... Igen, ezzel a szarkasztikus humorral szeretnék ébredni minden nap.

Feldmár András:
Két ember annyira más, végtelenül más, elképzelhetetlenül és kimondhatatlanul más, nincs olyan kapcsolat, ami csak kellemes. Óriási bátorságra van szükség ahhoz, hogy megmaradjon az őszinte, szabad megnyilvánulása mindkét embernek, akár barátok, akár szeretők.

III.

NINCS ÁLLARC...!!! NINCS MESE...!!! AMI VAN AZ SZERETET...VIDÁMSÁG...MOSOLY MEGBECSÜLÉS...JA A LEGFONTOSABB, ŐSZINTESÉG...!!! Kell még más?

Igen, helyesírás.

Dénes 35 - 17 kilométerre
"Nem alkalmi es nem egy ejszakas ,, kapcsolatot"keresek.NOT szeretnek nem plaza cicat,es nem szponzort kereso ribiket. legyen onallo akaratod, legyel igazi no. amennyiben engem kerdezel meg h milyen az igazi no skkor minden bizonnyal te nem vagy az.legyel tarsam mi den napokban aki tud szeretni."

IV.

Az vagyok aki vagyok és nem az akit szeretnél

Köszönöm, nincs több kérdésem.

V.

Pusszantás mindeninek! Nős ember vagyok.. és van 3 szép gyerekem.. meg két csúnya. Három nyelven beszélek, Arabul... Törökül... és Ridikül. Egy igazi Exhibicionista vagyok, de engem ez egyáltalán nem zavar! Hiszek az Úrban... de az a szerencsém. ...Hogy az Úr jobban hisz bennem. Kegyelemből élek... ami sosem fogy el. És hát mi a lényeg.. álljon égnek, ..és szeressük egymást gyerekek, mert minden percért kár!! Jaaaaa... aki pedig kerékpározni szeret, az rossz ember nem lehet! Fém vázon élő szövet..

Hát, ezért a percért is kár volt...

Gábor 30 - 19 kilométerre
"Én az a fickó vagyok, aki megérdemli, hogy olyan nője legyen, akit nem érdemel meg."

VI.

"Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kel lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog srácok a jóképűek. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban" - majdnem Audrey Hepburn.

De csak majdnem.

Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című filmben.Forrás: Mokép
I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.

VII.

Szép, szőke kislány vagyok, a légynek is ártok. Kedvenc számom a Love Message-től a Love Message, mindenem a balinhorgászat és az ívhegesztés. Hobbiszerűen kötekszem. Nekem már nagyon fiatalon meg kellett születnem, anyám persze akkor sem volt otthon. Ezekért őt azóta is letagadom, édesapámat autóstoppolás esetén sem veszem fel. Olyan partnert keresek, aki a pákozdi csatámezőn lúgot inna velem, hogy egymás tetemével közösülhessünk. (I also speak English but I won't translate all the nonsense above.)

VIII.

A hang, amely beszél hozzád a fejedben, miközben olvasod ezt, nem ugyanaz, amelyet akkor hallasz, ha beszélek hozzád, és még nem is az, amelyiket én hallom, miközben ezt írom!

Hát, még szerencse...

Radnóti Miklós: Hetedik ecloga
Csak én ülök ébren, 
féligszítt cigarettát érzek a számban a csókod 
íze helyett és nem jön az álom, az enyhetadó, mert 
nem tudok én meghalni se, élni se nélküled immár.

IX.

192cm 105kg és Mérleg, Ez az a rész, ahol fényezni kéne magam... Kedves, rendes, figyelmes vagyok, bla, bla... Messziről jött embert azt mond, amit akar, ezt egy nő úgyis tudja, a naív kislányoknak meg ott van Justin Bieber ;) Hiszem, hogy a külső megfog, a belső megtart. Szexért sosem fizettem és ezután sem fogok. Sosem motivált az egy éjszakás kaland, de amíg az ember az igazira vár, szép estéket tölthet az esélyesekkel.

Bumm! Felrobbant egy újabb közhelybomba...

X.

"A megfelelő pillanat mindig a Most" - mert az élet mindennap hoz más-más szituációkat, és ha nem teszed meg, amit éppen érzel, hogy meg kéne tenni, akkor csak bánkódni fogsz utána egy életen át.Meg kell ragadni a pillanatot és bátornak kell lenni!

Müller Péter: A jó vagy rossz sorsod egyetlen emberen múlik: önmagadon!


"A Varázsló, aki dönt, hogy mit akar: lent maradni a reménytelen sárban, vagy fölszállni a szabad égre: benned van. Rajtad múlik minden."
A teljes cikkért kattints ide!

A Life.hu sztárszerzője minden kedden közzéteszi heti útravalóját, így ilyen és ehhez hasonló idézetekért látogasd meg inkább Müller Péter oldalát!
Tinder-mesék: történetek a szex-, illetve szerelemappról:
Még mindig sokaknak fenntartásai vannak a Tinderrel kapcsolatban, de a rossz tapasztalatok ellenére bizony vannak már tündérmesék is, amelyekben hinni lehet.

A Life.hu korábban három történetet mutatott be. Mindenki letöltötte, kipróbálta, húzogatta a Tindert, és adott egy esélyt az egésznek. A társkeresés és a pártalálás az összes platformon rizikós, nehéz, és mivel ezt az appot a legszemérmetlenebbül szexre utazó alkalmazásként írták le, sokan hajlamosak előítéletekkel közelíteni felé. Itt azonban bebizonyítottuk, hogy ez nem csak a szexről szól. Vagy legalábbis nem mindig...