Kim Kardashian sorozat pucér meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian már megint nem tudja magán tartani a textilt. Ezúttal a Kardashian család sorozatát népszerűsíti fedetlen kebleivel. 

Kim hamarosan kistestvért szeretne North Westnek, így kihasználja, hogy a teste még tökéletes. A Keeping up with the Kardashians című reality új évadát népszerűsíti meztelen testével.

Természetesen nem azért mutogatja pucér bájait Mrs. West, mert nincs elég ruhája, hiszen kiderült, több millió forint értékű kreációkban sétált Párizsban, hol melltartóban, hol anélkül.

Íme, a leghíresebb női kegyes hazugságok szótárahttp://www.life.hu/intim/20150312-ezeket-a-kegyes-hazugsagokat-mondjak-a-nok-a-ferfiaknak.htmlVannak helyzetek, hogy nem lehet elkerülni egy-egy kis kamut. Hívjuk ezeket kegyes hazugságnak. Vagy szépítésnek. Vagy inkább mentőövnek. Íme, a leggyakoribb kötelező hazugságok, amiket szinte minden nő elsüt egyszer az életében. IntimThinkstockÖnki, önki, itt jön ki! Vedd rá a pasid, hogy maszturbáljon többet! http://www.life.hu/intim/20111117-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-szereznek-magukat-oromot-a-pasik.htmlAz önkielégítés a legegyszerűbb és leggyakoribb módja az örömszerzésnek, ám a különféle maszturbációs technikák színesíthetik a szexuális együttléteket is. Lássuk hát, mivel operálnak a férfiak!IntimOrigoMost Kate Hudson tényleg Chris Martinnal kavar? http://www.life.hu/intim/20150316-kate-hudson-es-chris-martin-egyutt-strandolt-gyermekeikkel-a-malibui-tengerparton.htmlMiről maradtunk le? A Coldplay frontembere és a szőke színésznő a lehető legnagyobb egyetértésben strandolt gyermekeikkel a mesés malibui tengerparton.IntimOrigoEnnyire komoly a dolog? Esküvőt tervez Miley Cyrus és Patrick Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/intim/20150313-miley-cyrus-es-patrick-schwarzenegger-barataik-szerint-mar-az-eskuvojuket-tervezgetik.htmlA két fiatal mindössze 5 hónapja lépett nyilvánosság elé a kapcsolatával, a hírek szerint azonban már most közös életüket és az esküvőjüket tervezgetik.Intim--12 férfiszokás, ami minden nőt az őrületbe kergethttp://www.life.hu/intim/20150313-ferfiszokasok-amik-minden-not-idegesitenek.htmlMindenkinek vannak furcsa szokásai. De létezik, hogy a pasiknak még több van, mint kellene? Összegyűjtöttük a legszörnyűbbeket. IntimThinkstockEnnél menőbb esküvő még nem volthttp://www.life.hu/intim/20150312-las-vegasban-tartotta-eskuvojet-a-hipster-par.htmlHárom randi után mondta ki a legcukibb hipster pár, az ausztrál Ainsley Hutchence és Sebastien az első szeretleket, majd öt év után a boldogító igent.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.