Ennyire komoly a dolog? Esküvőt tervez Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Miley Cyrus esküvő Patrick Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger Liam Hemsworth eljegyzés Maria Shriver barátok kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két fiatal mindössze 5 hónapja lépett nyilvánosság elé a kapcsolatával, a hírek szerint azonban már most közös életüket és az esküvőjüket tervezgetik.

Mintha csak tegnap lett volna, hogy a hamvas Miley Cyrus és a sármos Liam Hemsworth felbontották eljegyzésüket és különváltak útjaik. Azóta azonban sok víz lefolyt már, az egykori Hannah Montana-sztár pedig maga mögött hagyta kislányos imidzsét és régi pasiját, akit azóta Patrick Schwarzeneggerre váltott le.

Forrás: AFP/Larry Busacca

A páros mindössze 5 hónapja randizik egymással, ám a jelek szerint olyannyira komoly a dolog, hogy a TMZ szerint már az esküvőjükről beszélnek a barátaiknak – annak ellenére, hogy a pletykák szerint Patrick édesanyja, Maria Shriver egyáltalán nem helyesli 21 éves kisfia választását. Arnold Schwarzeneggernek azonban a híresztelésekkel ellentétben semmi kifogása a románc ellen: az újévet is a fiatal párral töltötte Las Vegasban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.