David Beckham a legnagyobb trendkövető: Csatlakozott a Men and Coffee mániához

Forrás: Facebook/David Backham -
fashion week David Beckham focista Men and Coffee kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt tudjuk, hogy David Beckham minden trend előtt jár, és sokszor ő maga alakítja azokat. Most azonban ő az, aki csatlakozott egy nagyszerű kezdeményezéshez.

Talán ő még nem is tudja, de mostantól David is Men and Coffee klub tagja. És hogy mi is kell a tagsághoz? Némi borosta, és egy csésze kávé. Nos, Beckhamnek mindkettő megvan, ráadásul még egy magángéppel is megfejelte a koncepciót.

Vagy lehet, hogy David teát fogyaszt? Sebaj! Forrás: Facebook/David Backham

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, új trend van kibontakozóban, melynek a neve Men And Coffee. Gyönyörű, izmos testek, pár napos borosták, reggeli, kócos szexhajak (az a frizura, amely szex alatt képződik, és amit érintetlenül hagyunk), és persze gőzölgő presszó, vagy tejszínhabos frappucsínó. Ennyiből áll az új mánia, melynek hozományaként ráérősen kávézgató, lattét kortyolgató és kavargató hapsik lepik el a közösségi oldalakat. Ez egyszerűen zseniális!

Íme, a Life.hu galériája a legszexibb kávéfogyasztókról:

/1503/A_leg20153916486

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.