Én cseréltem anno a pelusát, nem akarom látni, ahogy elélvez

Forrás: AFP -
színésznő Antonio Banderas Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata Melanie Griffith orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Griffith még A szürke ötven árnyalata premierje előtt elmondta, hogy nem fogja megnézni a filmet, ami lánya karrierjét hirtelen az egekbe repítette. (Sőt, olyan hírek is érkeztek, hogy erre Dakota külön kérte a mamáját.) Vagyis a büszke édesanya nem nézte meg a mozit, és most úgy tűnik, így tesz Dakota nevelőapja, Antonio Banderas is.

"Nem, nem, nem, soha nem nézem meg. Én cseréltem Dakota pelenkáját, amikor kicsi volt, úgyhogy nagyon durva lenne, ha most erotikus jelenetekben látnám. Ha egyszer a tévében is bemutatják a filmet, akkor is inkább elkapcsolok majd" - nyilatkozta Banderas, amikor neki szegezték a kérdést, megnézi-e az alkotást.

Dakota Johnson és Melanie Griffith az idei Oscar-gálán. Forrás: AFP

Mindazonáltal Banderas teljes mértékben támogatja és segíti Dakota karrierjét, látja a tehetségét. A filmet ugyan nem nézte meg, de amikor Los Angelesben járt, fontos rendezők és neves producerek mentek oda hozzá, és az alkotást ugyan nem magasztalták, de azt elmondták, hogy a nevelt lánya bizony mesés a vásznon.

Örökké szeretni fogja Melanie Griffithet:

Bár a színfalak mögé soha nem fogunk tudni belátni, mégis példaértékűnek tartjuk, milyen tisztelettel adózik volt feleségének, Melanie Griffithnek Antonio Banderas. Az 54 éves színész, akinek tavaly ért véget 18 éven át tartó házassága, a spanyol El Hormiguero tévés show-műsorban beszélt először válása óta. Hogy mit mondott egykori szerelméről, kiderül ITT!
Jennifer Lawrence a Serena premierjén vicceskedett és Bradley Coopert simogattahttp://www.life.hu/intim/20150322-jennifer-lawrence-a-serena-premierjen-bolondozott-es-simizte-bradley-coopert.htmlBemutatták Bradley Cooper és Jennifer Lawrence új filmjét, a Serenát. Az alkotást sokan már bukásra ítélték, de legalább a színészek jól mulattak a premieren.Intim--A jövő jópasijai: huszonévesek, akikbe a mai tinik szerelmesekhttp://www.life.hu/intim/20150319-a-jov-jopasijai-ansel-elgort-austin-butler-dylan-obrian-douglas-booth-thomas-brodie-sangster.htmlJustin Bieber és Harry Styles néha kicsit túlságosan is szem előtt vannak, és elvonják a figyelmet a visszafogottabb, de vélhetően tehetségesebb fiatalokról. Ezért összegyűjtöttünk pár srácot, szigorúan 1990 után születetteket, akiknek lehet, hogy még a borostájuk sem serkent ki, egyszer azonban jópasivá cseperednek. Érdemes lesz figyelni rájuk!Intim--Nyáron lagzi? Vagy tényleg csak 2018-ban áll oltár elé Antal Timi?http://www.life.hu/intim/20150322-antal-timi-az-x-faktor-sztarja-meg-evekig-nem-megy-ferjhez-mert-a-karrierjere-koncentral.htmlNem lehet azt mondani, hogy az X-Faktor felfedezettje elsieti a házasságot. Idén már nyilván nem, de jövőre sem, mert akkor még a karrierjére szeretne koncentrálni, a 17-es szám viszont nem tetszik neki, így az énekesnő lehet, hogy tényleg csak 2018-ban mondja ki a boldogító igent.Intim--Pirner Alma párkapcsolati coach letthttp://www.life.hu/intim/20150322-pirner-alma-parkapcsolati-coach-lett-facebookon-posztolta-a-bizonyitvanyat.html"Jelentem, a tanulas megérte! Egy új dolog a repertoárban, amit mar most IMÁDOK! Mert a boldogsag mindenkinek jár!" - posztolta elégedetten közösségi oldalára Pirner Alma, mikor megosztotta a bizonyítványa képét.Intim--Rékasi Károly vásárlás közben fektette le Pikali Gerdát (egy kocsira)http://www.life.hu/intim/20150321-rekasi-karoly-vasarlas-kozben-fektette-le-pikali-gerdat-az-ikeaban.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda legutóbb Sümegről jelenteztek be, ahol a nőnapot ünnepelték. Most pedig vásárlás közben csekkoltak be egy bútoráruházból.IntimOrigoErdélyi Mónika mindent kipakolt a FEM3 Café adásábanhttp://www.life.hu/intim/20150321-erdelyi-monika-mindent-kipakolt-pentek-reggel-a-fem3-cafe-adasaban.htmlErdélyi Mónikáról legutóbb Bevállalták: Meztelen fotók készültek Erdélyi Mónikáról - Hien szex közben szelfizett című cikkünkben írtunk. A műsorvezető azonban most ismét felhívta magára a figyelmet.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.