Gáspár Laci megbékélt exfeleségeivel

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara -
házasság Niki Gáspár Laci szerelem féltékenység exfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen fogadták el Gáspár Laci volt feleségei új párját, Nikit, a féltékenykedés azonban a múlté.

Az énekes előző két házassága kudarcba fulladt, nem csoda, hogy volt feleségei nem szívlelték új párját. Előfordult, hogy Mirike és Lacika édesanyja féltékeny megjegyzéseket tett Nikire. Talán csak azért, mert látták, hogy mennyire csinos és okos – írja a Story.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Féltettem a csípős megjegyzésektől, mert óvni akartam Nikit. Ezért a volt feleségeim jó darabig csak újságokban láthatták. Legnagyobb örömömre mostanában úgy veszem észre, mintha már ők is örülnének, hogy ilyen gondoskodó társat találtam„ – mesélte Laci.

"Ha most hagysz aludni, ígérem holnap szexelünk" - Aki eleget alszik, jobban bírja az ágyban?http://www.life.hu/intim/20150408-a-michigani-egyetem-friss-kutatasabol-kiderul-aki-eleget-alszik-jobban-birja-az-agyban.htmlUgyan nem brit tudósok, ellenben michiganiek, akik kikutatták, hogy egy szunyúkálással töltött óra elég ahhoz, hogy a nők utána többet és jobban akarjanak szexelni. Lássuk akkor, hogy is van ez jól!IntimThinkstockMicsoda férfi! Brad Pitt mostanáig ápolta Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/intim/20150409-brad-pitt-angelina-jolie-apolasa-utan-visszatert-uj-filmje-forgatasahoz.htmlBrad Pitt tényleg mindenben támogatja Angelina Jolie-t. Akkor is mellette állt, amikor a színésznő nemrégiben a petefészkét is eltávolíttatta, sőt, az egész gyógyulási folyamatot együtt csinálták végig.Intim--Ugye, nincs semmi meglepő abban, hogy pucér altesttel húsvétozik Kendall Jenner?http://www.life.hu/intim/20150406-kendall-jenner-kim-karadshian-feltestvere-pucer-altesttel-husvetozik-es-posztol.htmlA Kardashian név kötelez. Akár ez is lehetett volna a cikk címe, de az nem írta volna le oly tökéletesen Kendall Jenner húsvéti meglepetését.Intim--Egyazon naptári napon villantott popsit és dekoltázst Kate Hudsonhttp://www.life.hu/intim/20150406-kate-hudson-egyazon-naptari-napon-villantott-popsit-es-dekoltazst.htmlÚgy tűnik, a színésznő egy nap leforgása alatt bepillantást engedett lenge szoknyája alá, valamint köldökig érő dekoltázsába is.Intim--Gesztesi Károly végre bevallotta, kihez húz a szíve!http://www.life.hu/intim/20150409-gesztesi-karoly-szinesz-bevallotta-liptai-claudiat-megelozo-felesege-niki-az-igazi-az-eleteben.htmlA színész most már nyíltan felvállalja, hogy volt párja – akit Liptai Claudia miatt hagyott el – az igazi, nagybetűs nő az életében. Gesztesi érzéseit mi sem bizonyítja jobban, minthogy Nikit annak ellenére nevezi a feleségének, hogy sosem keltek egybe. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huHét dolog, amit nem tudtál a misszionárius pózrólhttp://www.life.hu/intim/20150408-het-dolog-amit-nem-tudtal-a-misszionarius-pozrol.htmlHét pontban szedtük össze azokat az érdekességeket, amelyeket eddig biztosan nem tudtál a misszionárius pózról.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.