Pikáns szextitkok Ördög Nóriék hálószobájából - "Mindketten vadak vagyunk"

Fotó: Tv2 -
szex Nánási Pál Kasza Tibor Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál Kasza Tibi műsorában vendégeskedett. Kasza Mr. és Mrs. játékot játszatott Nóriékkal, ahol kapcsolatuk pikáns részletei is terítékre kerültek.

Kasza pikáns szextitkokról faggatta kolléganőjét és annak férjét, Nóriék pedig jól vették az akadályokat. Amikor azt kérdezte, hogy ki szereti jobban a hosszú szeretkezéseket, nem szólaltak meg, csak mindketten felemelték a kesztyűjüket, jelezve, hogy mindketten. És ugyanez volt a helyzet akkor is, amikor arról faggatta őket, ki a vadabb az ágyban. Nánási Pali halkan nevetve csak annyit mondott: "szerintem mindketten azok vagyunk". Ördög Nóri ugyan nem kívánt nyilatkozni, de Kasza szívesen mesélt a nem akármilyen adás részleteiről.

Fotó: Tv2

"Miután észrevettem, hogy Nóri mindig befejezi helyette a mondatot, próbáltam egy kicsit összeugrasztani őket, de esélyem sem volt rá. Látszott, hogy egymásnak vannak kitalálva. Az egész interjú alatt végig szorították egymás kezét. Abszolút jó fejek voltak. A legmocskosabb és a legmerészebb kérdéseimre is őszintén válaszoltak. Baromi jó humoruk volt. Azon is csak nevettek, amikor elmeséltem nekik a megismerkedésük történetét. Nóriék azt állították korábban, hogy egy munkamegbeszélésen jöttek össze egymással, de az én beteg elmémben a közös, nyuszis fotózás volt a kiváltó ok" - kommentálta a műsort Kasza a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.