Hoppá! Két prosti vette el a 13 éves Curtis szüzességét

Forrás: Facebook/Curtis -
szüzesség prostituált rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi ajándékot kapott 13. születésnapjára Curtis: a bátyja ugyanis két prostituálttal lepte meg, akiknek az volt a feladatuk, hogy letépjék a rapper "virágát". 

Az első aktusról Csibészbiblia című, érdekfeszítő visszaemlékezésében ír a rapper, aki azt is elárulta, még ma is izzad a tenyere, ha visszagondol arra az estére, pedig azóta már jó néhány lánnyal volt dolga. Curtist ugyanis bátyja két prostituálttal "ajándékozta meg", akiket azért fizetett, hogy elvegyék a kiskamasz szüzességét - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Curtis Forrás: Facebook/Curtis

"Eljött a tizenharmadik születésnapom, és Tibi bátyám közölte: most már férfi vagy, nagyfiú, úgyhogy elviszlek valahová. Nekem ekkor még fogalmam sem volt, hogy b...ni megyünk. Azt hittem, kitalál valami klassz programot, de arra nem számítottam, hogy a szüzességemet veteti el egy kuplerájban. Aztán amikor egy Pest környéki helyen beléptünk a bárba, ahol lenge ruhás lányok hemzsegtek, akkor már felcsillant a szemem" - írja a könyvben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.