"Csak egyszer voltam szerelmes" - intim titkok Szabó Zsófitól

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Szabó Zsófi szerelem édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi igazán megosztó személyiség, sokan vannak, akik feltétel nélkül szeretik, de akadnak olyanok is, akiknek - bármit is csinál - nem tud megfelelni. Nem mintha akarna. Ezúttal a Borsnak adott interjújában magánéletéről és a szerelmi életéről mesélt. 

"Közvetlen vagyok, hamar kerülök az embe­rekkel kapcsolatba, de nem vagyok barátkozós típus. Egy kezemen meg tudom számolni, hány barátom van. A szerelemmel is hasonló a helyzet, nem is voltam sokszor szerelmes, sőt, igazából csak egyetlenegyszer. Nehéz igazán szerelmesnek lenni, megtalálni azt az érzést, amikor semmi nem számít, csak a másik."

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A szerelem nem elhatározás kérdése, olyan dolog, amiben nem számít magasság, pozíció, hatalom, pénz, csak az, hogy ő és én a négy fal között milyenek vagyunk. Szerelem vagy van, vagy nincs, rögtön beüt, már egy kapcsolat elején lehet érezni, hogy lesz-e belőle valami vagy sem. Próbálkozni lehet, de az nem az igazi. Én például az utóbbi években majdnem mindegyik kapcsolatomról tudtam, hogy vége lesz. Egy gyerekkori szerelmem volt, amiről azt gondoltam, hogy sírig tart majd, de túl fiatalok voltunk. Viszont ezt az érzést keresem a mai napig."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.