házasság Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat csaknem 25 éve alkot egy párt feleségével. Szerinte a türelem és kedvesség a titok nyitja. 

"A rózsaszín köd idővel eltűnik, s átalakul a kapcsolat. Manapság a fiatalok nehezen vállalnak felelősséget, és sokkal több kísértés leselkedik rájuk. Nem lennék ma 25 éves, az biztos!" - mesélte a műsorvezető a Borsnak - "A dolgok másodpercek alatt is elromolhatnak. Nem romantikus műfaj a házasság, de nagyon sok pozitívuma van. A feleségemmel 24 éve élünk együtt, valószínűleg szerencsénk, hogy egyszerre változunk."

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

Joshi szerint nincs olyan házasság, amiben ne lennének nehézségek, de amikor az ő kapcsolatukban problémák voltak, tudatosan oldották meg azokat.

"Nem lehet okosakat mondani arra, hogy mi a hosszú házasság titka, garancia nincs semmire, csak törekedni kell arra, hogy megtegyünk érte mindent. Manapság ez azért is nehéz, mert a női-férfi szerepek felkavarodtak" -nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.