Búcsúzz el egy időre a hálószobától - Szex-bakancslista a nyárra

2015.06.29. 19:00

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, libidónk is az egekbe emelkedik. Vajon miért bukkan elő ilyenkor a pajzánabb énünk? A napsütés miatt? A vakációs napok miatt? A szabadtéri időtöltések miatt? Bármi is az oka, van valami tagadhatatlanul erotikus a nyárban, amiért a lehető legbujább módon szeretnénk eltölteni az estét... vagy a délutánt... vagy a reggelt.

Most nem a klasszikus vízparti hancúrra gondolunk (bár ez mindig szuper ötlet), hanem azokra a libidópörgető helyszínekre, amik révén még izgalmasabbá és változatosabbá válik a szexuális élet. Végtére is mi értelme a nyárnak az élvezetek felforrósítása nélkül?

Extrém élmények vízen

Pezsgővel teli hűtőláda, szikrázó napsütés, friss tengeri szellő és az a felszabadító gondolat, hogy semmit nem kell csinálni. Vízre szállni igazán kellemes időtöltés, ami még izgalmasabb lehet, ha az utazás magában foglal némi érzéki tevékenységet is. A hajós kalandok egyik nagy előnye a jármű mozgása szex közben, hiszen a hullámok lassú ringatózása több élményt, erotikát vihet az együttlétbe.

Forrás: Thinkstock

Az éjszaka leple alatt kihajózni a nyílt vízre nemcsak romantikus, hanem biztonságos is, egyrészt nem kell félni attól, hogy kíváncsi tekintetek előtt pajzánkodtok, másrészt megúszhatjátok a nap okozta bőrproblémákat is. És egy hasznos tipp: Ha szeretnétek elkerülni a fránya tengeribetegséget, bújjatok össze a hajótest középső részén, ahol kevésbé érezhető a hullámzás.

Randevú a természetben

Amikor szexre kerül sor, nincs is vágykeltőbb annál, mint eggyé válni egymással és a természettel. Meztelenül huncutkodni a szabadban a párkapcsolat hatalmas katalizátora lehet, és a lebukás veszélye is felpörgetheti a libidót. Csináltátok már egy csendes erdei ösvényen? Egy színpompás réten? Nem? Akkor itt az idő!

A szabadtéri játszadozások általában nem teszik lehetővé azt a luxust, hogy kényelmesen feküdjetek, de legalább bátran használhatjátok a fantáziátokat. Elég, ha annyit mondunk: farönk, pad, erdei kilátó, és máris tudjátok, mire gondolunk. A pároddal töltött minőségi időt a környező táj szépsége és a friss levegő teszi igazán feledhetetlenné, ám ne feledd, hogy a nyilvános szex illegális, ezért olyan félreeső helyet válasszatok, ahol tényleg nem zavarja meg senki a légyottot. 

Pikáns kalandok a város felett

Mi lehet jobb egy őrülten izgató szeretkezésnél? Egy őrülten izgató szeretkezés egy háztetőn lévő medencében (ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra)! Ennek a pikáns kültéri kalandozásnak nagy előnye a többivel szemben, hogy az együttlétet valószínűleg nem fogják félbeszakítani kiránduló iskolások, lelkes természetfotósok, vagy ami még rosszabb, váratlanul felbukkanó rendőrök. Azért itt sem árt némi óvatosság, ezért célszerű az éjjeli órákat megcélozni, hogy a csillagos égbolt alatt háborítatlanul áldozhassatok a gyönyör oltárán.

Forrás: Thinkstock

Balkon-bujálkodás

A melegebb hónapokban kevesebbet dolgozunk, többet pihenünk, és majdnem olyan sűrűn gondolunk a szexre, mint ahányszor levegőt veszünk. A nyár ihlette szexhelyszínek közül az erkély vezeti a népszerűségi listát, mert a vízparttal ellentétben az izgalom és a biztonság tökéletes egyensúlyát jelenti. Ehhez mindenképpen kell egy jó adag exhibicionizmus, különösen nappal, mert a szomszédok egy pillanat alatt felbukkanhatnak a semmiből, és így nekik is bőven kijut a nem mindennapi látványból.

Ha mégis ragaszkodtok egy bizonyos fokú magánélethez, éjszaka, gyertyafénynél is kísérletezhettek a különböző pózokkal – például a korlát segítségével –, vagy egy szexi fehérneműcsodát is magadra húzhatsz, ha nem akarsz anyaszült meztelenül kisétálni az erkélyre.

Nedves örömök a közös gyönyörért

Van valami eredendően szexi egy csuromvizes testben, és szakadó esőben szeretkezni a tengerparton, a motorháztetőn vagy egy vidéki házikó kertjében. A vízcseppek másodperceken belül átitatják a ruhádat, ami aztán teljesen a testedre tapad, és csak kevés dolgot bíz a képzeletre. Lehet, hogy szétfolyik a sminked, és a frizurád is elázik az esőben, de a párodat garantáltan felvillanyozza majd az érzéki kép, ahogyan téged is heves csókjai. Ha pedig a hűsítő nyári záporból egy kiadós felhőszakadás kerekedne, behúzódhattok egy közeli kapualjba is – a többit a fantáziátokra bízzuk.

Extrém szabadtéri szexsztorikból nincs hiány, és ha unod a hálószoba-nappali kombót, ezekből vagy az alábbi pajzán történetekből is meríthetsz ihletet.

Forrás: Thinkstock
Aliz 24, egyetemista:
"A barátom néhány hónapja egy osztrák kisvárosba költözött, és nagyon hiányzott már, ezért úgy döntöttem, hogy meglátogatom. Sokat sétálgattunk a kanyargós utcákon, ebédeltünk egy jót, és amikor elfáradtunk, kimentünk piknikezni egy kis tóhoz. Annyira vágytunk már egymás érintésére, hogy nem tudtuk visszafogni magunkat, gyorsan fel is hajtottam a szoknyámat, és a bugyit magamon hagyva beleültem a pasim ölébe. Mindketten pillanatok alatt elélveztünk, és amikor befejeztük, észrevettük, hogy néhány turista ácsorog a tó másik oldalán, és tátott szájjal bámul minket. Borzasztó ciki volt." 
Lőrinc 40, bankár:
"A fiaimmal és a kedvesemmel leugrottunk a Balatonra a pünkösdi hosszú hétvégén. A srácok hamar összebarátkoztak a többi gyerekkel, egyik este őket ott is hagytuk a szálláson, mi meg úgy döntöttünk a párommal, hogy elmegyünk egy kicsit borozgatni. Kellemesen telt az idő, jókat beszélgettünk, és mivel közel volt a kemping, a visszafele utat gyalog tettük meg. Menet közben leültünk megpihenni egy padra, ami néhány méterre lehetett az úttól, de a környéken már alig jártak autók. Nyilván az alkohol is közrejátszott abban, hogy egyszer csak elkezdtünk vadul csókolózni, aztán nekilöktem egy fának, és hátulról belé hatoltam. Már hajnalodott, mire ágyba kerültünk."
Kitti 30, marketingasszisztens:

"A pasimmal legutóbb egy hatalmas zöld mezőn szexeltünk, amire egy túrázás során találtunk rá. Igaz, senkit nem láttunk a közelben, de azért nagyon izgató érzés volt, hogy bármelyik pillanatban lebukhatunk, hogy valaki megláthat minket. Még soha nem vetkőztem tök pucérra a természetben. Elképesztő élmény!"

 

szabadságnyár 2015szexszerelem