„Nem így néz ki, amikor csókolózom" - Jude Law-ról beszélt Zimány Linda

modell forgatás videó csókolózás Los Angeles Zimány Linda Budapest Jude Law póker flörtölés milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak flörtölgettek, csók azonban nem csattant el a magyar modell és a brit világsztár között. Zimány Linda tiszta vizet önt a pohárba.

Az egész világot bejárta az a bizonyos felvétel, amelyen Zimány Linda és a tavaly Budapesten forgató Jude Law ölelgetik egymást, mi több, egyes feltételezések szerint egy csók is elcsattant a magyar modell és a brit színész között.

Jude Law és Zimány Linda - Itt még nem próbálkozik nála a színész Forrás: Youtube

Linda, akit amerikai munkái során a pókermilliárdos Dan Bilzeriannel is hírbe hoztak, most saját maga öntött tiszta vizet a pohárba.

"Felmenni a szobájába nem mentem, találkozó volt egyébként a hotelben lent, a kávézóban, a rendezővel, meg pár stábtaggal anno a film előtt. Jude-dal meglepődtünk, mert látásból ismertük egymást Los Angelesből" - emlékezett vissza a magyar modell arra a pillanatra, amikor először találkoztak Budapesten. Linda szerint a színész valóban nagyon közvetlen, azt azonban tagadta, hogy egy ártatlan flörtnél több lett volna közöttük.

"Ha megnézi valaki a videót tényleg, akkor látszik, hogy nem csókolóztunk. Nem így néz ki, amikor csókolózom" - magyarázta nevetve a Fókusz riporterének Linda, aki szerint csak átölelte őt a világsztár, úgy beszélgetett vele tovább. Azt azonban ő is bevallotta, hogy flörtölgetett vele a színész. A Lindával készült teljes beszélgetést alább tekintheted meg:

Így fest Jude Law a Balaton-partonhttp://www.life.hu/kult/20150508-igy-fest-jude-law-a-balaton-parton.htmlJude Law Jason Stathammel és Melissa McCarthy-val forgatta Magyarországon A kém című filmet. Egy kis részlet kiszivárgott belőle. Kult--Hihetetlen luxus! Így nyaral Zimány Lindahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-zimany-linda-modell-luxuskorulmenyek-kozott-nyaralt-es-megmutatta-dekoltazsat-egy-koktel.htmlA modell szexi bikiniben, egy hatalmas koktél társaságában élvezte a napsütést, természetesen luxuskörülmények között.TV + Bulvár--Jude Law az élet császára: 1 feleség, 2 lánykérés, 5+1 gyerek és legalább 13 szeretőhttp://www.life.hu/intim/20141105-jude-law-agyaban-megfordult-sienna-miller-sadie-frost-kate-moss-es-sokan-masok.htmlAmikor április idusán Jude Law nálunk járt, igen közeli kapcsolatba került a mi Lindánkkal. Akkor épp volt egy csaja, aki ide is repült utána, most viszont azt a lányt ejtette teherbe, akit még az idei év elején ismert meg, de egy időre szakítottak. Ezen felbuzdulva a Life.hu úgy döntött, rendet tesz a hollywoodi szexisten ágyastársai között.IntimNorthfotoNézd meg, mennyi ajak tapad egyszerre Zimány Linda testére!http://www.life.hu/trend/20150627-zimany-linda-glammodell-testere-egyszerre-sok-ajak-tapad.htmlLinda, aki nem fukarkodik, ha arról van szó, hogy dögös képeket kell elhelyeznie közösségi oldalán, most megint posztolt.Trend--Íme, Jude Law 17 éves modell fiahttp://www.life.hu/csalad/20140618-jude-law-modell-fia-rafferty-law-modell.htmlRafferty Law a csalfa színész Sadie Frosttal kötött házasságából született legidősebb gyermeke. Még 18 éves sincs, máris az egyik legrangosabb modellügynökség, a Select Model Management szerződését tudhatja maga mögött.CsaládOrigoZimány Linda Hollywoodban csapatjahttp://www.life.hu/bulvar/20150606-zimany-linda-modell-hollywoodban-csapatja.htmlA modell már egy ideje Amerikában múlatja az időt, és ezúttal azt is megmutatta, milyen jól áll neki a híres Hollywood felirat.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.