Jude Law az élet császára: 1 feleség, 2 lánykérés, 5+1 gyerek és legalább 13 szerető

Forrás: Northfoto -
Kate Moss Sadie Frost Sienna Miller házasság válás színész hűtlenség megcsalás Jude Law Cameron Diaz félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor április idusán Jude Law nálunk járt, igen közeli kapcsolatba került a mi Lindánkkal. Akkor épp volt egy csaja, aki ide is repült utána, most viszont azt a lányt ejtette teherbe, akit még az idei év elején ismert meg, de egy időre szakítottak. Ezen felbuzdulva a Life.hu úgy döntött, rendet tesz a hollywoodi szexisten ágyastársai között.

A szeptember minden kétséget kizárólag arról szólt, hogy elkelt George Clooney. Mielőtt a híres agglegény kimondta volna a boldogító igent, összegyűjtöttük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjaik közt tarthatták, kezeik közül azonban mégis kicsúszott a dögös sztár.

Mint ismeretes, Leonardo DiCaprio november 11-én lesz 40 éves, ennek kapcsán pedig csokorba szedtük az ő hódításait is, és egészen megdöbbentő számadatokat kaptunk. Leónak azzal együtt, hogy az elmúlt 20 esztendőben két ötéves kapcsolatot is jegyez, további harminc ismert ágyasa volt.

Forrás: Northfoto

Most pedig, hogy a szexi Jude ötödszörre is apa lesz, méghozzá az egyik excsaja szül majd neki, úgy gondoltuk, esetében is eljött az idő a számadásra.

Catherine Harding: a boldog kismama

A negyvenegy éves Jude és a huszonhárom éves énekesnő, dalszövegíró lány, aki egyébként Cat Cavalli néven is ismert, kapcsolatának senki sem jósolt nagy jövőt. A pár a 2014-es év elején ismerkedett meg, majd Catherine ott volt a színésszel a hathetes csehországi forgatása alatt is. Vagyis korábban jártak, de szakítottak, majd ismét összemelegedtek, Catherine pedig teherbe esett.

Természetesen a leányzó nagyon örül a babavárásnak, már alig várja a kis jövevényt, és az sem zavarja, hogy már nincs együtt a színésszel. Nyilván a boldogságának semmi köze ahhoz, hogy Jude - az ismerősei szerint - anyagilag nyilvánvalóan támogatni fogja exkedvesét.

Forrás: Northfoto

Ruth Wilson: a magányos csizmás

A csizmás lányként emlékszünk rá, ő volt ugyanis az a barátnő, aki ideutazott áprilisban, amikor Law Budapesten fogatott, és akinek a színész két Gozsdu udvarbeli látogatás között vett egy csizmát egy egész biztosan nem túl olcsó boltban. Ruth azonban több ennél. Mondjuk nem sokkal, de azért muszáj említést tennünk róla. A 32 éves angol színésznő karrierje 2006-ban kezdődött, a világhírnevet pedig a Jane Eyre címszerepe hozta meg neki. Azóta olyan produkciókban láthattuk, mint a Luther, a Prisoner, vagy éppen a Magányos lovas.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Mi az igazság Zimány Linda és Jude Law kapcsolatáról?

Ki ne emlékezne arra az áprilisi, amatőr videofelvételre, amin a részeg, lábán is alig álló Jude Law forró csókot nyom a glammodell szájára? Linda júliusban aztán elárulta, hogy pontosan milyen jellegű kapcsolat is fűzte őt a színészhez. Vallomását itt olvashatod.

Alicia Rountree: a maurutiusi étteremtulaj

Ahogy az már csak Jude életében lenni szokott, ő és a mauritiusi születésű szépség villámgyorsan közel kerültek egymáshoz 2013 tavaszán. Az persze nem meglepő, hogy a színésznek viszonylag hamar sikerült ledumálnia a bugyit a modellként és egyúttal étteremtulajdonosként is dolgozó Aliciáról. Úgy hírlik, kapcsolatuk egészen hosszúra sikeredett, de mint általában Law nőügyei, ez is szakítással végződött. Idén aztán újfent felröppent a hír, hogy hősünk június 19-én New Yorkban Rountree-vel sétálgatott. Hmmm...

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Ellen Crawshaw: a pucér öltöztető

Jude és az akkor 31 éves öltöztető-asszisztens 2012 októberében ismerték meg egymást, a Dom Hemingway című film forgatásán. Vagyis míg Ellen öltöztette a színészt, addig az vetkőztette a lányt. A viszonyuk persze azonnal a stáb első számú pletykája lett, mivel a párocska nem is rejtegette kapcsolatát. Úgy tudjuk, Jude éppen tényleg szingli volt, amikor rányomult az öltöztetőjére.

Forrás: Twitter/Ellen Crawshaw

Nathalie Sorrell: az egyszerű modellány

Jude 2012 nyarán, a Mellékhatások című film forgatása idején kavart Nathalie-val, egy szexi, akkor 26 éves brit modellel. A lányról annyit érdemes tudni, hogy együtt töltötték a nyarat, elválaszthatatlanok voltak, és megjelentek egy Peace One Day jótékonysági esten is, ahol Law nagykövet volt. Aztán hopp, mégiscsak elváltak útjaik.

Forrás: Twitter/Nathalie Sorrell

Sienna Miller: a hétéves háború

A szépséges Sienna és Jude 2003-ban az Alfie című film forgatása alatt szerettek egymásba, a szőkeség ugyanis teljesen elcsavarta a férfi fejét. Egy ideig próbálták titkolni a viszonyukat, ám a stábtagok jóvoltából a hír hamarosan eljutott Jude feleségének, Sadie Frostnak a fülébe is. Az akkori házaspár beadta a válókeresetet, és mire az Alfie a mozikba került, már el is váltak, így a színész felhőtlenül boldog lehetett az akkor 23 éves Sienna oldalán.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Egy körülbelül hét évig tartó se veled, se nélküled kapcsolat kezdődött el ekkor, az első szakításukra pedig 2005-ben került sor. (Jude ugyanis félrelépett a dadával.) Ekkor Miller ideig-óráig a már említett Leonardo DiCapriónál vigasztalódott. 2009 végén Siennát és Jude Law-t aztán újra összehozta a sors, a hírek szerint pedig egészen 2011 januárjáig bírták együtt, amikor is közös megegyezéssel ismét szakítottak. Kapcsolatukat két lánykérés is fűszerezte.

Samantha Burke: a futó kaland

Vélhetően Jude-ot lepte meg a legjobban, amikor az egyik egyéjszakás kalandja, egy új-zélandi modell, Samantha Burke 2009-ben azt állította, hogy a vele töltött görbe este után bizony teherbe esett. A hölgyemény később apasági vizsgálatot harcolt ki a bíróságon, és bizonyította, valóban Law az apa. A színész már a hír hallatán előrebocsátotta, hogy nem akar részt venni negyedik gyermeke nevelésében, és kizárólag anyagi támogatást hajlandó nyújtani neki.

Forrás: Northfoto

"Ez a gyerek futó kaland eredménye, természetesen mindent megadok, amire szüksége lehet, de többet ne várjon tőlem senki" - mondta akkor a színész, majd hamarosan ismét kibékült Sienna Millerrel. A kis Sophia végül 2009 októberében látta meg a napvilágot.

Lily Cole: a hajnalhasadás férfiingben

Forró nyár volt a 2008-as is, Law egyetlen alkalmat sem hagyott ki a csajozásra. A New York Daily News korábbi információi szerint a sztárt többször is látták akkoriban Lily Cole, egy akkor 20 éves modell társaságában. A párocska feltűnt például a Radiohead egyik londoni koncertjén, együtt vacsoráztak, színházba mentek, majd pedig Law lakása felé vették az irányt. Szemtanúk pedig megerősítették, hogy a 2004-es Év Modellje, aki olyan neves cégekkel is dolgozott már együtt, mint a Chanel, Christian Lacroix, vagy éppen a Hermes, csak másnap délután távozott a színész otthonából egy flanelingben, valamint egy boxeralsóban. Mint ismeretes, ők ketten úgy ismerkedtek össze, hogy a lány színészkedési leckéket kért Law-tól. Hát, kapott.

Forrás: AFP/Cindy Ord

Kimberly Stewart: a kertimunkás

Ha hihetünk a pletykáknak, Jude 2008 májusában Rod Steward lányával, Kimberly-vel csókolózott egy essexi szórakozóhely VIP-részlegében, erről pedig egy fotó is készült. Nem sokkal később a lány apjának a kertjében is folytatták a bulit. Mivel ez nem volt közterület, a képet nem lehetett legálisan eljuttatni a lapoknak, így a magazinok végül egy üres kerttel illusztrálták az értesüléseiket. A szemtanúk szerint pedig a pár nemcsak csókolózott, de a fűben is hempergett, vélhetően illuminált állapotban.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Susan Hoecke: a német nyelvlecke

A brit szívtipró 2007 idusán szeretett bele Susan Hoecke német exszépségkirálynőbe. Ez persze úgy derült ki, hogy rajtakapták őket, amikor épp egy romantikus hétvégét töltöttek Berlinben, a modell szülővárosában. Úgy tudni, anno egy japán étteremben fotózták le őket együtt. Hoecke életében, aki egyébként 1999-ben lett Németország szépe, később pedig modellként és színésznőként dolgozott, nem ez volt az első viszony hírességgel. Állítólag volt már egy rövid hollywoodi románca Ben Affleckkel is...

Forrás: Northfoto

Cameron Diaz: a barátság extrákkal

Jude és Cameron 2006-ban mozikba kerülő közös filmjük, a Holiday munkálatai alatt kavartak először. A dolog kölcsönös vigasztalódásnak indult, Law ugyanis 2005 őszén épp Siennával való első szakítását próbálta kiheverni, Cameron pedig a Justin Timberlake-kel való szétválása után keresett vigaszt kollégájánál. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, de az évek múltával receptre írták fel maguknak egymást, amikor épp szakítottak valakivel. Legutóbb 2011-ben, egy Los Angeles-i celebhotelben, a Chateau Marmont-ban látták őket vadul csókolózni, majd pedig elvonulni egy kis múltidézésre.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Daisy Wright: a dögös dadus

A frissel vált Jude 2005-ben már épp felhőtlenül boldog lehetett volna Siennával, ám őt is megcsalta, mégpedig a Sadie Frosttal kötött házasságából született gyermekeinek dadájával. Nyáron derült ki, hogy a sztárnak hónapokig viszonya volt Daisy Wrighttal, aki később részletesen ki is tálalt az afférról, persze jó pénzért. (Daisy fotóját itt nézheted meg.)

"New Orleansban forgatott tavasszal, én vigyáztam a gyerekekre, amikor nála voltak. Akkor jöttünk össze. Egy koncerten csókolóztunk először, és még azon az estén ágyba is bújtunk. Később sem tudtunk betelni egymással. Jude csodás szerető, pontosan tudja, hogyan kell kielégíteni egy nőt" - örömködte az akkor huszonhat esztendős lány, aki a hírek szerint végig tisztában volt azzal, hogy Law már jegyben jár Sienna Millerrel. Jude végül kirúgta a dadát, miután állítólag egyik gyermeke rájuk is nyitott szexelés közben...

Kate Moss: a jótündér keresztanya

Édeskettes hármasban: legdurvább sztártriók az ágyban című cikkünkben csokorba szedtük már a sztárvilág ismert édeshármasait. A listát nyilván Jude Law vezeti, aki anno a feleségével és annak egyik legjobb barátnőjével tolta hármasban. Legalábbis ezt állítja a 40 éves modell bulizós életéről szóló könyv, amely lerántja a leplet az összes mocskos kis titkáról. Mint ismeretes, Kate és Sadie kapcsolata jóval több volt, mint barátság. Az író, Maureen Callahan szerint leszbikus viszonyuk volt, sőt, számtalan éjszakát töltöttek el hármasban Jude Law-val is. A sztori pikantériája, hogy lányuknak, Irisnek éppen Kate Moss a keresztanyja. Hoppá!

Forrás: AFP/Chris Jackson

Sadie Frost: az egyetlen feleség

A színész a Shopping című sorozat forgatásán ismerkedett meg Sadie Frosttal. A színésznő hét évvel idősebb volt Jude-nál, és pontosan tudta, hogyan kell behálózni. (Jude-ról amúgy is az a hír járta, hogy imádta az idősebb nőket.) Úgy hírlik, Sadie már korábban szemet vetett Jude-ra, és amikor megtudta, hogy együtt fognak játszani a sorozatban, elhatározta, megszerzi őt. A rossz nyelvek szerint nem is véletlenül esett teherbe néhány hónappal megismerkedésük után. Jude egyébként imádta Sadie-t, olyannyira, hogy még a nő előző kapcsolatából született fiát is sajátjaként szerette.

Law 1997-ben vette feleségül Sadie-t, aki akkoriban leginkább fehérnemű-tervezőként volt ismert. Három gyermekük született, a legnagyobb Rafferty, a középső, Iris, a legkisebb pedig Ruby. Amikor hat év házasság után benyújtották a válópert, vélhetően Sienna Miller miatt, harmadik fiúk még csak kilenc hónapos volt. Hangos válásuk alatt sok pletyka kapott szárnyra arról, hogy állítólag Jude korábban verte a feleségét, hogy igen kicsapongó életet élt, és persze a félrelépések sem maradtak el. Hogy ebből mennyi is volt igaz, máig sem bizonyos, az viszont igen, hogy a hűtlenség garantált, ha valaki Jude-dal kezd.

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.