5 dolog, amit ne csinálj szex előtt (és után)

Forrás: Origo -
párkapcsolat szex közösülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jó szex sosem árt! Azonban itt is vannak illemszabályok, amelyeket ildomos betartani annak érdekében, hogy ne szálljon el a fenomenális, boldog szex illúziója. Íme 5 dolog, amit ciki aktus előtt és után csinálni:
Forrás: Origo

1. Ne rohanj egyből a mosdóba

Talán hallottad már, hogy a szex utáni azonnali vizelés megelőzi a húgyúti fertőzéseket, azonban egy kis vizelet nem oszt vagy szoroz ilyenkor, helyette inkább bújj oda a pasidhoz.

2. Ne húzz meg egy egész üveg bort
Míg egy pohár bor segíthet a hangulat megalapozásában, addig a részegség nem túl szép látvány és még a kielégülést is veszélyezteti. Az alkohol tompítja az idegrendszer azon részeit, amelyek összefüggnek az izgalommal és az orgazmussal.

3. Ne hagyd ki az előjátékot a zuhanyzóban
Egy forró nap után egymásnak esnétek, de mindkettőtök érdekében rátok férne egy tusolás. Kösd össze a tusolást a szexxel és kezdjetek már ott bele a dolgokba.

4. Ne edd tele magad
Szex előtt semmiképp se egyél nehéz kaját (pl. steak-et), felejtsd el a szénsavas üdítőt is az alkohollal egyetemben. Ha mégis egy nehéz vacsi csúszna le előtte, lehetőség szerint várj két órát az aktusig.

5. Ne használd a játékszereidet tisztítás nélkül
Anélkül, hogy megfelelően megtisztítanád egy nedves törlőkendővel, felejtsd el a szexuális játékszereidet…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.