Iszak Eszti: "Köszönjük, jól vagyunk"

Forrás: Iszak Eszti/Facebook -
Facebook Iszak Eszter szerelem Sziget 2015 Dobrády Ákos pletyka szakítás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalon cáfolja a kapcsolata megromlásáról szóló híreket Iszak Eszti. A műsorvezető felháborodott posztot tett közzé. 

"Még soha nem született egy posztom sem hasonló indíttatásból, pedig az elmúlt években lett volna hozzáfűznivalóm egy-két velem kapcsolatos cikkhez... Most azonban megelégeltem! Az egyik napilap tegnap reggel 8-kor azzal hívott minket a vőlegényemmel (8-szor egymás után...), hogy úgy hallották, összevesztünk és nem beszélünk egymással. Miután felvilágosítottuk őket, hogy épp kávézunk a teraszunkon, és előző este is együtt buliztunk a Szigeten a baráti társaságunkkal, mégis sikerült úgy értelmezniük, hogy nem vagyunk jóban - hiszen nem kettesben töltjük az időt egy olyan rendezvényen, ahol egyébként több tízezer ember tombol körülöttünk. Képesek voltak ma egy majdnem egy oldalas, kifejezetten rosszindulatú cikket lehozni arról, hogy lefújtuk az esküvőt (amit eleve nem idénre terveztünk, nem lett volna mit lefújni) és azt sugallni, hogy válságban van a kapcsolatunk. Felháborító, hogy a bulvár azt gondolja, bármit le lehet írni... A lényeg, hogy köszönjük, jól vagyunk, szerelmesen töltjük a napjainkat és valószínűleg fogunk még külön bulizni a következő évtizedekben" - olvasható Eszti oldalán az alábbi fotó társaságában.

Forrás: Iszak Eszti/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.