Akkor most ér kapcsolaton kívül flörtölni, vagy sem?

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben az univerzumban talán az a legnagyobb csapda, hogy bármit megtehetsz. Bármit megtehetsz, de mindennek van következménye.

Nemrég kapott a fiam egy kettest magatartásból, az órán tanúsított viselkedéséért. Legnagyobb meglepetésére nem toltam le. Tapasztalatom szerint az ilyen esetben a hegyi beszéd, a pillanatnyi megszeppenésen túl, nem sok sikerrel kecsegtet. Azért merem ezt bizonyossággal kijelenteni, mert én is kaptam sok kettest magatartásból az iskolában, és sok letolást otthon.

Azt mondtam neki, hogy ha nem csinál túl nagy hülyeséget, ráadásul nem teszi ezt folyamatosan, és a tanulmányaiban jól halad, jó osztályzatokat kap, elnéző leszek az időnként begyűjtött rosszabb magatartásjegyekkel. Ugyanis nem a rossz magatartásjegyekkel van a gond!

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartottam értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

A gond azzal van, hogy ha órán a hülyülésen van a figyelme, akkor nem azon, hogy a megszerezhető tudásanyagot valóban megszerezze. És nem is fogja megszerezni.

Forrás: Thinkstock

A párkapcsolaton kívüli flörtöléssel is ez a legfőbb probléma.

Amilyen mértékben belemész az ilyenekbe, akár a kezdeményező, akár a befogadó oldalon állsz, távolodni fogsz a párodtól.

Ezt is tapasztalatból és bizonyossággal állítom. Ennél már csak egy módon gyorsíthatod jobban az eltávolodás folyamatát. Megcsalod. Ha nem hiszed, járj utána!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.