Szulák Andrea szakításán megdöbbentek kollégái

Forrás: Szabo Balazs -
Játékszín Németh Kristóf Operettszínház szakítás Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Szulák Andrea és gyermekének édesapja, Gyarmati Gábor útjai szétváltak. A művésznő a Blikk információi szerint Facebook-posztban tudatta a történteket ismerőseivel és barátaival. 

A napilap úgy tudja, Andrea kollégái megdöbbentek, amikor elolvasták bejelentését a közösségi oldalán.

"Nem nagyon szeretnék ebben az ügybe megszólalni. Nyilvánvalóan egy színház olyan, mint egy család. Mint családtagjai próbálunk mellette állni. Andrea az Operett teljes társulatára számíthat mindenben. Bár ő egy nagyon erős személyiség, és egyedül is mindig jól kezeli az ügyeit" – mondta a lapnak Lőrinczy György, az Operettszínház főigazgatója.

Forrás: Szabo Balazs

"Elolvastam azt a posztot, amiben Andrea azt kérte, hogy nyugalmat szeretne maga körül. Én ezt maximálisan tiszteletben tartom, ezért nem is szeretnék ezzel kapcsolatban semmit sem mondani" - közölte a Játékszín direktora, Németh Kristóf.

Péniszt eszünk és pisit iszunk - Mindenre képesek vagyunk a jó szexért? (18+)http://www.life.hu/intim/20141003--bizarr-afrodiziakumok-a-vilag-minden-tajarol-tigrispenisz-leves-es-pavianpisi.htmlVannak, akik az osztrigára esküsznek, mások csokoládét majszolnak vagy vörösbort isznak, hogy felpörgessék a szexuális életüket. A világban azonban ennél jóval őrültebb afrodiziákumok is léteznek, amelyek első hallásra nem tűnnek túl bizalomgerjesztőnek, ezért többségük csak erős gyomrúaknak ajánlott. Ha kíváncsi vagy arra, milyen furcsaságokat hajlandóak elfogyasztani egyes kultúrákban a libidó növelésére, a Life.hu most összegyűjtötte a legőrültebb stimulálókat! Intim--Biszex igazságok: Férfival vagy nővel jobb randizni? http://www.life.hu/intim/20150928-szerelem-es-parkapcsolat-biszexualitas-ferfival-vagy-novel-jobb-randizni.htmlBár tudjuk, hogy a nemi sztereotípiák feleslegesek és értelmetlenek, hisz minden ember viselkedhet és érezhet bárhogy függetlenül attól, mely nemmel azonosítja magát, mégis mindannyian elgondolkodtunk már azon, hogy milyen különbségek vannak, ha valaki férfival vagy nővel randizgat. Nyilvánvalóan azokat a legcélszerűbb megkérdezni ezekről a tapasztalatokról, akik mindkét nemhez vonzódnak - a Reddit pedig pontosan ezt tette. Sok érdekességet lehet olvasni a népszerű közösségi oldal erről szóló thread-jében, a Life.hu most összegyűjtötte a legérdekesebb kommenteket. IntimThinkstock7 jel, ami azt mutatja, hogy teljesen odavan érted a sráchttp://www.life.hu/intim/20150928-7-jel-ami-azt-mutatja-hogy-teljesen-odavan-erted-a-srac.htmlSzerelmesnek lenni nagyon jó dolog. Most felsorolunk hét olyan jellemző esetet, amiből egyértelművé válhat számodra, hogy álmaid hercege valóban és vissza van érted. IntimThinkstockMekkora biznisz: Szexmasinákat ad bérbe egy férfihttp://www.life.hu/intim/20150928-szexmasinakat-ad-berbe-egy-ferfi.htmlWill McLean havonta nagyjából húsz szexgépet ad bérbe. Egy weboldalon hirdeti a kéjmasinákat, amelyek évente ezreket elégítenek ki. Intim--Ha még nem láttad Madonna csúnyáját közelről, most megtehetedhttp://www.life.hu/intim/20150928-madonna-fiatalkori-teljesen-pucer-fotoi.html1977-ben, 20 évesen állt kamerák elé Madonna. Martin HM Schreiber olyan képeket készített a popdíváról, hogy akkoriban minden férfi eldobta tőle az agyát. Intim--Romantikus vacsorával ünnepelte házassági évfordulóját Amal és George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20150928-george-clooney-es-amal-clooney-vacsoraval-unnepeltek-elso-hazassagi-evfordulojukat.htmlImmár egy éve, hogy a hollywoodi színész feleségül vette a libanoni származású emberjogi ügyvédnőt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.