Szorcsik H. Viki: "Sokan próbálnak mellém állni ebben a nehéz időszakban"

Fotó: TV2 -
Jóban Rosszban gyerekek Szorcsik H. Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk egy fiatalemberrel kapta lencsevégre Szorcsik H. Vikit, az énekesnő azonban állítja, szó sincs szerelemről

A lap arra következtetett, hogy a színésznő és a férfi között több lehet, mint barátság, Viki azonban így nyilatkozott: "Sokan próbálnak mellém állni ebben a nehéz időszakban, segítenek nekem, amiben tudnak, s ő is egyikük, akivel láttak. A gyerekeim és a munkám mellett azonban egyelőre csak mellékszereplő lehet bárki. Sokat segít, mert rengeteg hivatalos ügyet kell intéznem, mellette forgatok, és a gyerekeim Dunakeszire járnak oviba, bölcsibe, miközben a fővárosban élek. Valóban jólesik, hogy számíthatok egy erős férfi védelmére, biztonságban érezhetem magam, és ő is, ahogy más barátok, próbálnak minél több terhet levenni a vállamról. Igen, boldog vagyok, mert velem van a kislányom, Zara és a kisfiam, Andriska, de sok idő kell még, hogy képes legyek újra a szerelemre."

Fotó: TV2

"Nem békültem ki gyermekeim apjával, bár rendszeresen elviheti a kicsiket. Eszem ágában sincs elszakítani tőle a gyerekeit" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.