Egy "kis" változtatás is nagy csodákra képes! De akár katasztrófát is okozhat...

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy átlagos ember 15-20%-át használja ki az elmebeli képességeinek, aki ennél egy kicsivel többet, az már zseninek mondható.

A normál testhőmérsékletünk 36,6 Celsius-fok körül van. 37 felett már rossz a közérzeted, 39-40 fokos lázzal ágynak dőlsz, és 42 fok felett pedig a szervezetben végbemenő fehérjekicsapódás miatt életveszélybe kerülsz. Pedig a két állapot között csupán 5-6 foknyi különbség van.

Forrás: Thinkstock

Nem szükséges mindig a látványos, nagy tetteket hajszolni az életben. Sokkal fontosabb a soron következő feladatra koncentrálni, még ha az nem is kecsegtet azonnal akkora sikerrel. Ugyanígy egy apróbbnak tűnő spirituális felismerés is hatalmas változásokat hozhat az életedben.

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartottam értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Ha például szert tennél arra a képességre, hogy a szemeddel nem testeket, hanem lelkeket látnál, a tévedés nulla kockázatával kijelenthetnénk, hogy megváltozna a szépségideálod. És csak egy "kis" nézőpontot váltottál.

Aztán olyan is van, hogy valaki egy kis akadályt gördít eléd, és ezzel megakaszt a nagy célod felé vezető úton. Éppen csak kitaláltál magadnak valamit, amit megvalósítasz, erre jön valaki, eléd áll, képletesen vagy fizikailag, és azt mondja:

Ha nem vagy elég elszánt, és nem elég erős az elhatározásod, akkor el is fog téríteni az ellenszándékával, de minimum megakasz. Megakaszt, mert "csak" leállsz vele egy időre vitatkozni, és azt mondod:

De már le is térített, illetve hátráltatott, mert időt vesztettél.

Azt javaslom, hogy a nagy eredményekért a kisebb csatákba se menj bele. Mosolyogj rá szívélyesen, nyugtázd a szándékát, és ezzel a lendülettel hagyd ott, folytatva a saját utadat. Egy dolgot viszont ne felejts el!

A hited, a motivációd és lelkesedésed a célod felé vezető úton olyan, mint a táplálkozás.

Mindennap töltekezned kell, mert különben kimerülsz, mint a test táplálék nélkül és a kis baktériumok és vírusok is jobban fogást találnak majd rajtad. A rosszindulatú emberekről nem is beszélek.

Ghosting, avagy nyomtalanul felszívódni - Ez az új társkeresési trend!http://www.life.hu/intim/20151009-ghosting-vagyis-szellemesdi-azaz-nyomtalanul-felszivodni-az-uj-tarskeresesi-trend.htmlAz egyik pillanatban romantikusan vacsoráztok a pároddal egy kellemes helyen, a másikban pedig szőrén-szálán eltűnik az életedből. Nincsenek magyarázatok, nincsenek észszerű érvek, csak a fejedben szüntelenül kavargó kérdések, hogy aktuális kedvesed miért lépett le egyetlen szó nélkül! Intim--Szüzet szüntess! Nekik dobták oda ártatlanságukat Hollywood celebnőihttp://www.life.hu/intim/20140723-szuzesseg-elvesztese-taylor-swift-jake-gyllenhaal-kirsten-dunst-vanessa-hudgens-zac-efron.htmlAzt már tudjuk, hogy az akkor 15 éves Zimány Linda szüzességét Kefír vette el. Tisztában vagyunk azzal is, hogy Cinthya Dictatornak Varga Viktor volt az első, és az sem maradt titokban, hogy a Barátok közt-ös Solti Ádám hogyan emlékszik vissza a nagy napra. Mindezeken felbuzdulva világsztárok ártatlanságának nyomába eredtünk, és igen izgalmas összefüggésekre bukkantunk.Intim--"Érezni akarom az ágyban a különbséget fiú és férfi között!" - Íme a nők legerotikusabb vágyai (18+)http://www.life.hu/intim/20140914-harmas-szex-orgazmus-lannyal-szeretkezes-egy-vadidegennel-szexualis-bakancslistak.htmlEgész biztosan benned is motoszkál valamilyen titkos szexvágy. Ami annak ellenére, hogy tökéletes kapcsolatban élsz, és a szex is mámorító, ott lapul benned. Egy apró ábránd, amit nagyon szeretnél kipróbálni az ágyban, vagy éppen pont azon kívül. Kilépni a megszokottból, elhagyni a komfortzónádat, és kipipálni egy újabb tételt a szexuális bakancslistádon. Olvasóink kívánságaiból szemezgettünk. IntimThinkstockFogadjunk, hogy nem bírod ki könnyek nélkül ezt a csodás reklámot! Teszteld!http://www.life.hu/intim/20151010-extra-rago-reklam-fogadjunk-hogy-nem-birod-ki-konnyek-nelkul.htmlCsak egy sima rágógumireklám, de valahogy mégis több annál. Egyszerűen nem tudunk betelni vele. Intim--Változtasd a belső világodat, úgy változik körülötted a világ ishttp://www.life.hu/intim/20151008-pilat-gabor-valtoztasd-a-belso-vilagodat-ugy-valtozik-korulotted-a-vilag-is.htmlAzt szokták mondani, hogy a hit csodákra képes. Ez valószínűleg így is van, hiszen az az ember, aki hisz valamiben, sokkal magasabb szinten van egy elképzelt tudatossági skálán, mint aki nem hisz az adott dolog megvalósulásában... IntimThinkstockA mai napot csak akkor kapod meg teljes egészében, ha elengeded a tegnapothttp://www.life.hu/intim/20151007-a-mai-napot-csak-akkor-kapod-meg-teljes-egeszeben-ha-elengeded-a-tegnapot.htmlAmikor egy ember ragaszkodik egy helyzethez, egy állapothoz, egy személyhez vagy egy tárgyhoz, hidd el, hogy oka van rá. Nyomós oka. Valamiért úgy érzi, hogy segíti az ő túlélését. Ez még egy betegség esetében is így van... Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.