7 tény, amit illik tudni a mellbimbókról

Forrás: Thinkstock -
mell mellbimbó cici bimbó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mellbimbók varázslatos testrészek: orgazmusra képesek, rajtuk keresztül táplálkoznak a csecsemők, és még jól is néznek ki. Íme, néhány tény, amit illik tudnod a bimbikről.

Akár 5 centis átmérőjűek is lehetnek

Egy egyforintostól egészen egy nagyobb dió méretéig terjedhet egy mellbimbó mérete. Sőt, még nőni is tudnak, ha az ember elhízik vagy terhes lesz.

Forrás: Thinkstock

Hasonlítanak a csiklóra

A mellbimbó nem csak erogén zónái a nőknek, de kutatók azt is kimutatták, hogy mikor izgatják ezt a testrészt, épp olyan folyamatok játszódnak le az agyban, mint a csikló izgatásakor.

Néha három is lehet belőlük

Nem ritka, hogy három mellbimbóval születnek nők vagy férfiak. Ezek általában úgy néznek ki, mint az anyajegyek, és a test bármelyik részén feltűnhetnek.

Mindig "kráteresek"

Közelről nézve a mellbimbókon kis göröngyök, kráterek vannak, nem létezik olyan mell, amin nincsenek ilyenek.

Nem szeretik a konditermet

Bár az edzés szuperegészséges az egész testnek, de a bimbik nem élvezik a sportmelltartóban való dörgölőzést. Akár még vérezhetnek is, ha érzékenyebbek az átlagosnál.

Hirtelen kicsöppenhet belőlük egy kis tej

Több szoptató anya számolt be arról, hogy néha akkor is elcsöppen a tejük, ha nem a saját gyereküket etetik, csak az utcán sétálnak, és gyereksírást hallanak.

Az elváltozás rosszat jelent

Ha a színe, formája megváltozik, vagy bármi gyanús dolgot észlelsz a mellbimbódon, azonnal fordulj orvoshoz, mert ez jelzés lehet, hogy valami nincs rendben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.