Détár Enikő: "Nem Péter lesz az, aki kitol a Farkasréti temetőbe"

Détár Enikő színésznő párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen házassága lezárásának időszakában találkoztak, Détár Enikő szerint azonban sokkal jobban elvannak, mintsem azt ő az elején elképzelhette. 

– mondta a Borsnak adott interjújában Détár Enikő, aki ennek ellenére úgy érzi, remekül alakul a kapcsolata Péterrel.

Forrás: Facebook/Aktív

"Azt kell mondjam: ezzel a fiúval baromi jól elvagyunk! Sokkal jobban, mint azt képzeltem. Sosem hittem volna, hogy ennyire be merem engedni az életembe.

Válás után is dolgozik kapcsolatán Gwyneth Paltrow és Chris Martinhttp://www.life.hu/intim/20151114-gwyneth-paltrow-szineszno-es-chris-martin-enekes-a-valas-utan-is-dolgozik-kapcsolatan.htmlA szőke színésznő és a Coldplay frontembere mindent elkövet azért, hogy a szakításuk ne legyen befolyással közös gyermekeikre.Intim--Détár Enikő: "Gigi a mi nyelvünkön akart üzenni"http://www.life.hu/csalad/20151105-detar-eniko-szerint-nem-kellett-volna-ilyen-koran-elengednie-lanya-kezet.htmlDétár Enikő szerint lánya a Hungary's Got Talentben előadott produkciójával Rékasi Károlynak és neki, vagyis szüleinek akart üzenni. Család--Kulcsár Edina: "Kihűlt a kapcsolatunk Mátéval, ezért is ért véget" http://www.life.hu/intim/20151118-kulcsar-edina-elarulta-miert-is-szakitottak-volegenyevel-nincs-senkije-es-egyedul-szeretne-lenni.htmlA modell úgy érezte, itt az ideje eloszlatni a magánéletével kapcsolatos híreket. Most őszintén beszélt az Aktív kamerái előtt arról, mi is vezetett a szakításhoz. Intim--Bartha Zsolt visszatér! Rékasi újra forgat a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-rekasi-karoly-ujra-forgat-a-baratok-koztben.htmlRemek hírt tettek közzé a Barátok közt hivatalos Facebook oldalán! Bartha Zsolt visszatér a Mátyás király térre. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo„Nászútra" ment Détár Enikőhttp://www.life.hu/intim/20151006-detar-eniko-szineszno-spanyolorszagi-nyaralasat-peterrel-hazassag-nelkuli-naszutkent-aposztrofalta.htmlA színésznő spanyolországi nyaralását párjával, Péterrel házasság nélküli nászútként aposztrofálta. Intim--BulvárRap: "Rékasi Károly sok-sok milliót számol"http://www.life.hu/sztarok/20151020-bulvarrap-rekasi-karoly-sok-sok-milliot-szamol-gombos-edina-lalepett.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.