Eva Longoria hűtlen exférje a fájdalmas válásról beszélt...

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat -
Tony Parker válás Eva Longoria Eva Longoria Parker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már jó ideje elvált egymástól Eva Longoria és exférje, Tony Parker, a kosaras most beszélt a fájdalmas időszakról.

A Született feleségek sztárja 2010-ben adta be a válókeresetet, három év házasság után. A pletykák arról szóltak, hogy Tony Parker megcsalta a színészőt. Eva Longoria állítólag jó barátjának, Mario Lopeznek bevallotta, rengeteg üzenetet talált egykori férje telefonján egy másik nőtől.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Egy tévéműsorban szólalt meg Parker. Elárulta, nagyon összetört a szíve, mikor elvált tőle a felesége. Szomorú, nehéz időszak volt ez számára. A szakítás után hamarosan megismerkedett a szintén francia Axelle Francine-nel, és megszületett kisfiuk, Josh. "Új emberré váltam azóta" - nyilatkozta.

Eva Longoria jelenleg nagyon boldog párjával, a mexikói Pepe Bastónnal.

Pucér fenekek özönlötték el a Cambridge-i Egyetemethttp://www.life.hu/intim/20151130-pucer-feneku-vegzos-diakok-a-cambridgei-egyetemen.htmlA Cambridge-i Egyetem végzős hallgatói bevadultak. Pucér popós képekkel versenyeznek a legszebb fenék címért. Intim--Pucér pasik a homofóbia ellen - Szemrevaló fotókhttp://www.life.hu/intim/20151127-pucer-pasik-a-homofobia-ellen.htmlA warwicki evezős fiúk olyan naptárt hoztak össze, hogy még azoknak a szeme is jó nagyra nyílik, akik amúgy nem szeretik a vízi sportokat. Intim--Will Smith és felesége elárulták a jó házasság titkáthttp://www.life.hu/intim/20151125-will-smith-es-felesege-elarultak-a-jo-hazassag-titkat.htmlA jóképű Will Smith és felesége, Jada már 20 éve együtt vannak jóban-rosszban. A színész elárulta, mi tartja őket ilyen szoros kötelékben. Intim--Átvirrasztott éjszakák, el nem mondott szavak - Add már a nő tudtára, hogy mi a helyzet!http://www.life.hu/intim/20151109-tipp-ferfiaknak-mondjatok-meg-az-igazat-a-nonek.htmlKedves férfiak! Már megosztottuk veletek, mennyire bosszantó, ha nem vagytok képesek döntést hozni játszópajti-barátnő ügyben, és egy Wellhello-nóta szövegének segítségével igyekeztünk titeket rávezetni arra is, hogy nem valami megnyerő húzás tartalékos csajt hívogatni az éjszaka közepén. Eljött az ideje, hogy megkapjátok a leckét, és igazmondó juhásszá változzatok mindannyian.Intim--Szakított barátnőjével Fördős Zéhttp://www.life.hu/intim/20151106-szakitott-baratnojevel-havas-doraval-fordos-ze.htmlA szexi gasztroblogger, Fördős Zé két és fél évig élt boldog párkapcsolatban üzlettársával, Havas Dórával. Néhány napja úgy döntöttek, külön utakon folytatják.IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoA csúf igazság: Többet szexelnek a magas férfiakhttp://www.life.hu/intim/20151105-tobbet-szexelnek-a-magas-ferfiak-mint-az-alacsonyak.htmlKutatás is igazolja, hogy a magas férfiaknak több nő jut. Kiderült, miért vonzódnak jobban a nők az égimeszelőkhöz. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.