Miért csókolgatja nyilvánosan Sienna Millert Ben Affleck?

Forrás: AFP/Angela Weiss -
filmforgatás színésznő Sienna Miller színész Ben Affleck csókolózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég elvált színész és kolléganője Bostonban váltott forró csókot egymással, mindenki szeme láttára.

Tény, hogy eseménydús év áll Ben Affleck mögött: nem sokkal azután, hogy bejelentette, elválnak feleségével, Jennifer Garnerrel, felröppentek a hírek, miszerint az egykori dadájukkal folytatott viszony miatt tette ki a szűrét Jen, illetve komoly alkoholproblémákkal és szerencsejátékfüggőséggel is küzd a színész.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Naná, hogy azóta az egész világ árgus szemekkel követi Affleck minden lépését, így történhetett, hogy Bostonban néhány lesifotós lencsevégre kapta, amint Sienna Millerrel váltott forró csókot - a képekért kattints ide!

Sienna Miller csak a munka miatt ölelgeti annyira Ben Afflecket Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Leszögeznénk, hogy Sienna, akit korábban Brad Pitt-tel hoztak hírbe, nem vigasztalás gyanánt szeretgette annyira Bent, hanem legújabb közös filmjük, a Live By Night miatt ölelgették annyira egymást. Ben a legutolsó hírek szerint még mindig párterápiára jár Jenniferrel, akitől még hivatalosan nem vált el, és együtt próbálják helyrehozni házasságukat.

Will Smith és felesége elárulták a jó házasság titkáthttp://www.life.hu/intim/20151125-will-smith-es-felesege-elarultak-a-jo-hazassag-titkat.htmlA jóképű Will Smith és felesége, Jada már 20 éve együtt vannak jóban-rosszban. A színész elárulta, mi tartja őket ilyen szoros kötelékben. Intim--Alekosz szakított szerelmével - Újra szingli a szájhőshttp://www.life.hu/intim/20151202-alekosz-a-tv2-edes-elet-sztarja-szakitott-szerelmevel-bettyvel-bar-allitja-csak-szuneteltetik.htmlBetty állítólag elhagyta a szájhőst, aki viszont állítja: csak szüneteltetik kapcsolatukat augusztus óta. Intim--Kiderül! Pitt és Aniston haldokló házasságáról készítette filmjét Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-angelina-jolie-brad-pitt-es-jennifer-aniston-haldoklo-hazassagarol-keszitett-filmet.htmlAz elmúlt héten Amerikában bemutatott By the sea című filmet Angelina Jolie írta és rendezte. A színésznő rengeteg kritikát kapott a sztori miatt, sokan ugyanis Brad Pitt és Jennifer Aniston házasságát látják bele. TV + SztárokOrigoHoppá! Courtney Cox és vőlegénye szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20151202-courtney-cox-es-volegenye-johnny-mcdaid-szakitottak.htmlÚgy látszik, vége a nagy szerelmnek a Jóbarátok egykori sztárja és a The Snow Patrol gitárosa, Johnny McDaid között. IntimOrigoIszak Eszter: "Mindenképp összeházasodunk a közeljövőben!"http://www.life.hu/sztarok/20151201-iszak-eszter-nem-szeretne-elsietni-a-jegyesseget-de-hamarosan-osszehazasodnak.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű műsorvezetőt, Iszak Esztit faggatta. TV + Sztárok--Szulák Andrea kiheverte a szakításthttp://www.life.hu/sztarok/20151202-szulak-andrea-ujra-boldog-a-szakitas-utan.htmlAz újra szingli énekesnő teljesen kivirult, amióta nem él együtt kislánya édesapjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.