Íme, 5 olyan mondat, amit a nők életük során biztosan hallanak

Forrás: Thinkstock -
nők feminizmus bók szépség férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videót készített egy amerikai hírportál, melyben különböző korú nők osztanak meg olyan mondatokat, amelyeket életük során mondtak már nekik, de amelyekről nehéz lenne elképzelni, hogy egy férfi lenne valaha is a célpontjuk. 

A szexizmus rejtettebb megnyilvánulásait kívánta feltárni a Huffington Post videója, melyet különböző korú nők szereplésével készítettek el. A felvételen azokat a mondatokat osztják meg, melyeket életük során legalább egyszer már hallottak, és melyeknek férfiak sosem lehetnének a célpontjai.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

Íme, öt mondat közülük:

1. Tetszel neki, azért piszkál folyton.

2. Biztosan megjött.

3. Miért nem akarsz gyereket? Nem aggódsz, hogy sosem fogsz kiteljesedni?

4. Ha mosolyognál, sokkal csinosabb lennél.

5. Jók a melleid!

Mit jelent az igazi boldogság? - Utánajártunkhttp://www.life.hu/intim/20151212-vlogoli-az-utca-emberet-kerdezte-az-igazi-boldogsagrol.htmlVlogOli, a Life.hu vloggere ezen a héten arról kérdezte az embereket, mit jelent számukra az igazi boldogság. Néha pedig egészen meglepő válaszok érkeztek. IntimNicole Kidman: "Még gyerek voltam, amikor hozzámentem Tomhoz"http://www.life.hu/intim/20151212-nicole-kidman-a-tom-cruisezal-valo-hazassagarol-vallott.htmlSokáig nem beszélt Tom Cruise-zal való házasságáról, a 48 éves színésznő azonban most megosztott pár titkot a 10 évig tartó románcról. Intim--Miranda Kerr mindent megmutatott – Teljesen pucérra vetkőzött a modellhttp://www.life.hu/intim/20151209-miranda-kerr-meztelenre-vetkozott-az-ausztral-harpers-bazaar-cimlapjan.htmlOrlando Bloom exe ledobta magáról az összes a textilt az ausztrál Harper’s Bazaar címlapján. A 32 éves modell elképesztően fest a fotón. IntimOrigoBugyiban napoztatta formás testét Osvárt Andreahttp://www.life.hu/intim/20151114-osvart-andrea-magyar-szineszno-bugyiban-napozott.htmlA gyönyörű színésznő ledobta a textilt és egy jóízűt fürdőzött a novemberi napsütésben. IntimOrigoDoutzen Kroes megmutatta csipkébe borított fenekét - Forró fotó!http://www.life.hu/intim/20151114-doutzen-kroes-megmutatta-csipkebe-burkolt-feneket.htmlDoutzen Kroes megvillantotta elkéképesztően dögös fenekét, melyet csupán egy szexi, fekete csipkebugyi takart. Intim--Ian Thorpe: "Néha egy kész rémálom a randizás"http://www.life.hu/intim/20151109-ian-thorpe-meleg-uszo-szerint-neha-egy-remalom-a-randizas.htmlA világhírű úszó tavaly coming outolt, ma pedig már nyíltan beszél arról, hogyan éli meg a randizást. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.