Harrison Ford és felesége volt a legcukibb pár a Star Wars premieren

Forrás: NORTHFOTO/Chris Delmas / Visual Press Agency -
Star Wars film házaspár Harrison Ford premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Wars: Az ébredő Erő hétfő esti, Los Angeles-i premierjének résztvevői szinte egyöntetűen elaléltak a filmtől, köztük az egyik főszereplő, Harrison Ford is. A színész bájos nejével lépkedett a vörös szőnyeges eseményen. 

A 73 éves világsztár visszatér Han Solo legendás szerepében. Ő, és Calista Flockhart lassan hat éve házasok, de még mindig imádják egymást.

Forrás: NORTHFOTO/Chris Delmas / Visual Press Agency

Több újságíró is feltette már nekik azt a kérdést, hogy mi a jó házasság titka, és mindig azt felelték, hogy a szeret.

Esküvőjük óta először lépett vörös szőnyegre Joe Manganiello és Sofia Vergarahttp://www.life.hu/intim/20151215-sofia-vergara-szineszno-es-joe-manganiello-szinesz-eskuvojuk-ota-eloszor-lepett-nyilvanossag-ele.htmlA hollywoodi sztárvilág újdonsült házaspárja először jelent meg nyilvános eseményen férjként és feleségként. Intim--Melleltávolítása után meztelen jelenetben lesz látható Angelina Joliehttp://www.life.hu/intim/20151215-angelina-jolie-melleltavolitasa-utan-meztelen-jelentben-lesz-lathato-a-filmvasznon.htmlMivel túl nagy volt a kockázata annak, hogy rákos lesz, mindkét mellét levetette a színésznő. A dupla masztektómia után most először áll meztelenül kamera elé Angelina Jolie. Intim--Nem akar szexelni a pár, ezért inkább játékbabát nevelnekhttp://www.life.hu/intim/20151214-nem-szexel-a-par-erica-es-gareth-ezert-jatekbabat-nevelnek-amig-nem-lesz-sajatjuk.htmlErica retteg a szextől, ezért hiába van párjával, Gareth-el 10 éve, sosem bújtak ágyba egymással, most azonban gyermeket szeretnének. IntimOrigoHűha! Dögös Bond-lánnyal randizgat Tim Burtonhttp://www.life.hu/intim/20151214-tim-burton-filmrendezo-eva-green-bond-lannyal-andalgott.html13 év után tavaly decemberben szakított az egykori hollywoodi sztárpár, Tim Burton és Helena Bonham Carter. A híres filmrendezőt most egy Bond-lánnyal kapták lencsevégre. IntimAFPHoppá! Dukai Regina befotózott combjai közéhttp://www.life.hu/intim/20151214-dukai-regina-befotozott-combjai-koze-instagram-oldalan.htmlEgy nagyon szexi képen mutatta meg irigylésre méltó combjait Dukai Regina. Intim--10 csajos dolog, ami férfiaktól furcsa lennehttp://www.life.hu/intim/20151214-10-csajos-dolog-ami-ferfiaktol-furcsa-lenne.htmlVannak férfiasnak és vannak nőiesnek mondott szokások. És nem csupán azért, mert környezetünk ezt kódolta belénk (lásd: szoptatás). Íme, egy vicces lista arról, amit ha férfiak csinálnának, furcsán néznénk rájuk.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.