Oszter Sándor felesége: „Kitört a nemzeti gyász, amikor elvett"

Forrás: MTI/Beliczay László -
házasság hullámvölgy Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oszter házaspár kapcsolatukról vallott, elárulták: bár náluk is voltak hullámvölgyek, mindig rendezni tudták kapcsolatukat.

Oszter Sándor és felesége Failoni Donatella évtizedek óta házasok. Az asszony most elárulta: férjéért, mennyire odavoltak a nők és még akkor is ostromolták, amikor összeházasodtak – írja a Story.

Forrás: MTI/Beliczay László

„Sándor borzasztóan népszerű volt Rózsa Sándor után. Kitört a nemzeti gyász, amikor elvett. Nap 30 telefont kaptunk, olyasmivel hívtak, hogy ronda és öreg vagyok (...) Volt, aki azt állította, hogy négy szeretője is van Sándornak" – mosolygott az asszony, aki mindig frappáns válaszokat adott a zaklató rajongóknak, és kapcsolatát férjével semmi nem tudta megingatni.

Forrás: Facebook/Failoni Donatella

„Nem mondom, hogy néha nem szikráztak a villámok a fejünk felett, de mindig mindent megtudtunk beszélni" – mondta Donatella.

Varga Izabella: "Válságok a házasságunkban? Folyamatosan válságokat élünk át"http://www.life.hu/intim/20151217-varga-izabella-ferje-evente-tobbszor-osszecsomagol-es-elmegy.htmlMeglepő titkokat árult el házasságáról a Story magazinnak a Barátok közt gyönyörű színésznője, Varga Izabella. Intim--Demcsák Zsuzsa: "Nem vagyok pestises, az egyedülállóság nem egy betegség"http://www.life.hu/intim/20151217-demcsak-zsuzsa-egyedulallo-anyakent-is-mindent-meg-tud-adni-a-gyerekeinek.htmlA gyönyörű műsorvezetőnek nem ez lesz az első olyan karácsonya, amikor egyedül kell helytállnia. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoA sorsod ellen tenni nem tudsz, de együttműködni vele bármikorhttp://www.life.hu/intim/20151215-pilat-gabor-a-sorsod-ellen-tenni-nem-tudsz-de-egyuttmukodni-vele-barmikor.html"Aludtam. Azt álmodtam, hogy az élet csupa élvezet. Felébredtem. Azt tapasztaltam, hogy az élet csupa szolgálat. Szolgálok. Most már azt tapasztalom, hogy a szolgálat az élvezet." IntimThinkstockItt a nap kérdése: Kurvából lesz a legjobb feleség?http://www.life.hu/intim/20151216-lakatos-levente-ne-kurvazzunk-le-senkit-ok-nelkul-miert-szexelunk-kenyes-tema.htmlÉrdekes kérdést feszeget Lakatos Levente legújabb bogbejegyzésében. Vajon ez tényleg egy közhelynek számító kijelentés, vagy van benne igazság? Erre keresi a választ, nézzük, mire jutott! Intim--Vajna Tímeát egy ismert hollywoodi rendező csókolgatta - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151216-vajna-timea-es-brett-ratner-kozos-fotot-posztolt-meg-egy-puszi-is-elcsattant-foto.htmlAndy Vajna felesége éppen Los Angelesben tartózkodik, ahol a napokban több ismert emberrel, köztük Brett Ratnerrel is találkozott. A nagy öröm hevében egy puszi is elcsattant közöttük. IntimOrigoHarrison Ford és felesége volt a legcukibb pár a Star Wars premieren http://www.life.hu/intim/20151215-harrison-ford-bajos-felesegevel-lepkedett-a-star-wars-premieren-foto.htmlA Star Wars: Az ébredő Erő hétfő esti, Los Angeles-i premierjének résztvevői szinte egyöntetűen elaléltak a filmtől, köztük az egyik főszereplő, Harrison Ford is. A színész bájos nejével lépkedett a vörös szőnyeges eseményen. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.