Egy 70 éves indiai nő tudja a tökéletes válasza arra, miért szingli még

Forrás: Instagram/Humans of Bombay -
házasság szingli India kérdés válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tedd a szívedre a kezed, és válaszolj őszintén: te is megkérdezted már magadtól, avagy firtatták helyetted mások egyszer az életben, hogy miért nincs még melletted senki? Miért nem köteleződél még el? Egy indiai nagymamakorú asszony frappáns válasza segít, hogy egy kicsit más szemszögből gondolj a családi állapotodra.

Az egész világot bejárta az a Humans of Bombay Instagram oldalára feltöltött fénykép, amelyen egy 70 éves india hölgy látható. Nem éppen a fotó által ábrázolt személy miatt - hanem a kép alá írt néhány sor miatt.

Forrás: Instagram/Humans of Bombay

A több mint kétezer lájkot kapott néni ugyanis a képaláítás szerint a következőt mondta:

5 ok, amiért még mindig szingli vagy

Belefáradtál az állandóan ismétlődő első randik forgatagába? Eleged van azokból a pasikból, akik sosem vallanak színt előtted? Ha mindent megtettél azért, hogy sikeres legyél az ismerkedésben és valami mégsem klappol, akkor itt az ideje, hogy átgondold a praktikáidat! Bemutatunk néhány tipikus női hibát, ami segíthet az önelemzésben. Kattints ide!

Megnősült Frank Lampard futballsztárhttp://www.life.hu/intim/20151221-frank-lampard-a-chelsea-egykori-focistaja-megnosult-elvette-menyasszonyat-christine-bleakley.htmlPazar esküvőn kísérte oltár elé kedvesét, Christine Bleakley-t a New York FC focistája. Intim--Újra együtt? Csókkal köszöntötte exférjét, Sealt Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20151229-heidi-klum-modell-es-seal-enekes-csokkal-koszontotte-egymast.htmlBár nem szájra ment, eléggé érzékire sikeredett az egykori sztárpár üdvözlése ahhoz, hogy újra az együttlétükről kezdjenek cikkezni a külföldi oldalak. Intim--Így néz ki a szex egy MRI-felvételenhttp://www.life.hu/intim/20151223-mri-felvetel-es-4d-s-ultrahang-keszult-a-szexelo-parrol.htmlHogy néz ki a szex belülről - a szó legszorosabb értelmében? Az alább látható videóból minden kiderül. IntimThinkstockTovábbra is együtt él a válófélben lévő Jennifer Garner és Ben Affleckhttp://www.life.hu/intim/20151229-jennifer-garner-szineszno-es-ben-affleck-szinesz-tovabbra-is-egy-birtokon-elnek-egyutt.htmlBár saját bevallásuk szerint bosszantó, mégis ugyanazon az otthonon osztozik továbbra is az egykori hollywoodi házaspár. Intim--Latexben gazdag karácsonyt! Dominaként feszít Poppy Delevingnehttp://www.life.hu/intim/20151218-poppy-delevingne-cara-delevingne-novere.htmlÚgy tűnik, nem csupán Cara Delevingne örökölte a szexi családi géneket: dominaszerkóban pózol az idősebb Delevingne-nővér. Intim--2015 legszebb esküvői pillanatai – Ezeket muszáj látnod!http://www.life.hu/intim/20151216-2015-legszebb-eskuvoi-kepei.htmlMinden ember számára az egyik legkülönlegesebb és legnagyobb mérföldkövet jelenti a pillanat, amikor szerettei előtt örök hűséget esküszik élete párjának – éppen ezért nem mindegy, hogyan kerül megörökítésre ez a mindenki számára emlékezetes momentum. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.