Továbbra is együtt él a válófélben lévő Jennifer Garner és Ben Affleck

Forrás: AFP/Jason Merritt -
ház házasság válás ingatlan Ben Affleck birtok Jennifer Garner Los Angeles együttélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár saját bevallásuk szerint bosszantó, mégis ugyanazon az otthonon osztozik továbbra is az egykori hollywoodi házaspár.

Furcsa és bosszantó - Ben Affleck és Jennifer Garner egyik közeli forrása szerint így írta le a sztárpár azt, milyen érzés továbbra is egy házban lakniuk a válásuk bejelentése után is.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A People magazin által megkérdezett bennfentes szerint továbbra is egy birtokon él együtt a házaspár, akik a nyár folyamán jelentették be: 10 év és három közös gyerek után elválnak egymástól. A lap úgy tudja, Jennifer, akit a hírek szerint a dadájukkal csalt meg a színész, a főépületben, míg Ben a vendégházban lakik.

Csalfa sztárok! 5 híresség, akik összejöttek a bébiszitterrel

Nem Ben Affleck az első, és nem is az utolsó, aki házassága alatt a dadus oldalán kereste a boldogságot. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a sztárokat, akik a bébiszitterrel léptek félre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.