Kiderült! Szülei rossz házassága miatt fél elkötelezni magát Harry herceg

elköteleződés házasság szerelem kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán megdöbbentő titkot szivárogtatott ki Harry hercegről egyik barátja, aki szerint Vilmos öccse szüleik rossz házassága miatt fél az elköteleződéstől. 

Az egykori Diana hercegné és Károly herceg rossz házassága egy életre megbélyegezte Harry herceg nőkhöz és elköteleződéshez való viszonyát - legalábbis a Daily Mail szerint ezt a titkot fecsegte most ki a herceg egyik közeli barátja.

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

"Még mindig nem áll készen a házasságra, fél elköteleződni - ehhez pedig rengeteg köze volt szülei válásának és édesanyja halálának is. Pedig már szinte az összes közeli barátja rászánta magát a nagy lépésre" - mondta a bennfenntes.

A valaha volt 10 legszexibb dal, ami biztosan beindít az ágybanhttp://www.life.hu/intim/20160129-a-valaha-volt-10-legszexibb-dal-ami-biztosan-beindit-az-agyban.htmlSzerelmeskedés közben némi háttérzene jól szokott jönni, na, de milyen is legyen? Ajánlunk egy jó adag olyan dalt, amikkel biztosan nem fogsz mellé: ezeknek a számoknak akkora az erotikus töltete, hogy a hangfalak is felizgulnak tőlük. Intim--Kiderült, hogy mely nemzet tagjai szexelnek a legtöbbszörhttp://www.life.hu/intim/20160130-megvan-mely-nemzet-tagjai-szexelnek-a-legtobbet.htmlIgazán megdöbbentő eredményeket hozott egy friss kutatás, mely azt mérte, mely nemzet tagjai bújnak a legtöbbször ágyba. Intim--Phil Collins újra együtt van volt feleségévelhttp://www.life.hu/intim/20160129-phil-collins-es-volt-felesege-orianne-collins-ujra-egy-part-alkot.htmlA hamarosan 65 éves sztár nemrég még csak bicegve tudott végigvonulni Miami utcáin, de állítólag nemhogy baja lenne a legendás énekesnek, hanem szétveti a boldogság! IntimOrigoPalvin Barbi mellvillantós fotójától leesik az álladhttp://www.life.hu/intim/20160129-palvin-barbara-szexi-melyen-kivagott-ruhaban-pozol-mellet-villantott-a-magyar-modell.htmlA modell egy igazán dögös, elől mélyen dekoltált ruhában partizott a minap, ami mellett nem mehettünk el szó nélkül. Wow! Intim--Tangás fenekével csábít Doutzen Kroes - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160129-doutzen-kroes-tangas-fenekevel-csabit.htmlA szállodában töltött unalmas perceket ütötte el azzal Doutzen Kroes, hogy fehérneműben fotózgatta magát a tükörben. A szexi fotókat természetesen rajongóival is megosztotta a sztár. Intim--Kavarnak a Downton Abbey sztárjaihttp://www.life.hu/intim/20160129-downton-abbey-sztarjai-laura-carmichael-es-michael-fox-kavarnak.htmlLaura Carmichael és Michael Fox között beindult a kémia. A két sztár hamar rájött, hogy éreznek valamit egymás iránt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.