A valaha volt 10 legszexibb dal, ami biztosan beindít az ágyban

szex szerelem erotika
Szerelmeskedés közben némi háttérzene jól szokott jönni, na, de milyen is legyen? Ajánlunk egy jó adag olyan dalt, amikkel biztosan nem fogsz mellé: ezeknek a számoknak akkora az erotikus töltete, hogy a hangfalak is felizgulnak tőlük.

Madonna: Justify My Love

Madonna dalainak rendszeresen visszatérő témája a szex, elég csak azt említenünk, hogy az egyik híres albumának címe Erotica volt. Ez a szám nem arról a lemezről való, és nem is tartozik talán Madonna legnagyobb slágerei közé, de a hipnotikusan csábító hatása alól lehetetlen kivonni magunkat (zenéjét szerezte: Lenny Kravitz!). És akkor a videoklipjét még nem is említettük.

Joe Cocker: You Can Leave Your Hat On

Ha Kim Basingernek és Mickey Rourke-nak bejött, akkor jó lesz nekünk is, nem igaz? A 9 és fél hét nevezetes betétdalát persze elsősorban vetkőz(tet)éshez ajánljuk.

Sade: The Sweetest Taboo

Na, vajon mi lehet az a bizonyos címbeli „legédesebb tabu"? Igen, pont az, és ezt Sade olyan ártatlansággal vegyes vágyakozással, no meg pezsdítő latinos ritmusok közepette tudta énekelni, hogy az máig khm... működik.

Marvin Gaye: Sexual Healing

Valószínűleg nincs a világon olyan legszexisebb dalokat összegyűjtő lista, amin nem szerepel legalább egy számmal Marvin Gaye - az énekes, aki férfiak generációinak segített a megfelelő hangulat megteremtésében a bugyiba való bejutáshoz. Az ő hangjával könnyű.

Serge Gainsbourg: Je t'Aime... Moi Non Plus

A szám, amit azok is biztosan ismernek, akik sosem hallották még a címét, és különben sem tudják, hogy kell kimondani, az előadó nevével egyetemben. A francia nyelv még sosem volt olyan szexis, mint ebben a hűtőházba is pillanatok alatt fülledt hangulatot varázsoló dalban, amit énekes-dalszerzője az akkori szerelmével, a filmsztár Jane Birkinnel együtt rögzített. Talán ezért (is) annyira hatásos.

Depeche Mode: I Feel You

A Depeche Mode számai nemcsak Dave Gahan kétségkívül erotikus hangja miatt olyan érzékiek - a témájuk is gyakran szexuális, sőt olyan egészen merész területekre is elmerészkednek, mint a Master and Servant, vagy a Strangelove által megénekelt BDSM.

Az I Feel You viszont mindet veri a lehengerlő energiájával: olyan, mint az ajtón való belépés után egyből leteperni valakit.

Lana Del Rey: Blue Jeans

Lana Del Rey az nőben, ami Dave Gahan férfiban (még ha ezen most Depeche Mode-rajongók ezrei is háborodnak fel): a Hang, aminek elég megszólalni ahhoz, hogy nedvessé és szűkké váljanak az alsóneműk. És ha még emellett még a vágyakozásról is énekel...

INXS: Need You Tonight

„Kellesz ma éjjel" - szól a szám címe, és Michael Hutchense-nek ezt el is hisszük minden alkalommal. Főleg, hogy ő aztán az életével is hitelesítette az örök szexuális sóvárgás mindennél nagyobb erejét.

Blackstreet: No Diggity

A funky és a soul vélhetően a legerotikusabb könnyűzenei műfajok, és épp ennek a kettőnek a kereszteződésében született meg az a szám, amire már lassan 20 éve lehetetlen nem popsit riszálni. Lassan, egymáshoz simulva.

Chris Isaak: Wicked Game

A szám, amitől egyszerre lesznek nedvesek a szemek és a bugyik: van-e annál meg- és beindítóbb, ha egy férfi ilyen átéléssel dalol arról, hogy szerelembe akar esni? És a végén meg csak úgy hozzáteszi, hogy: „Veled." Kész.

Napi sokk: Csipkebugyi férfiaknak? http://www.life.hu/intim/20160129-csipke-fehernemu-ferfiaknak-ilyen-vicces-ruhadarabokat-meg-nem-lattal-foto.htmlKözeledik a Valentin-nap. Persze ilyenkor számtalan szexinek vallott, valójában roppant kínos termék kerül a boltok polcaira. A férfiaknak készült csipkebugyi nevetséges, vagy inkább izgató? IntimOrigoFöldes Eszter: "A férjem, Lovasi András vissza tud hozni a földre"http://www.life.hu/intim/20160129-foldes-eszter-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-sztarja-lovasi-andras-zenesz-felesege-a.htmlAz RTL Klub Válótársak című sorozatának szőke bombázója bevallotta, miben segíti 20 évvel idősebb zenész férje. Intim--Kulcsár Edina nem ad esélyt a férfiaknakhttp://www.life.hu/intim/20160129-kulcsar-edina-szepsegkiralynot-domszky-laszlo-riporter-faggatta-a-maganeleterol.htmlA világ második legszebb nőjét egy buliban faggatta a Life.hu riportere, Domszky László. Kiderült, hogy Edina mennyire szokott jó kislányként viselkedni, és az is, hogy ostromolják-e a férfiak. Intim--Klausmann Viktor: "Nem volt férfival dolgom"http://www.life.hu/intim/20160129-klausmann-viktor-eloszlatta-a-pletykakat-a-melegsegevel-kapcsolatban.htmlAnnak ellenére, hogy az egykori műsorvezetőnek két anyától van két gyermeke, régóta keringenek róla olyan híresztelések, hogy a saját neméhez vonzódik. Most azonban a Best magazinban oszlatta el a pletykákat. Intim--Szexi képeken pózolt ÉNB Barbihttp://www.life.hu/intim/20160129-enb-barbi-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-szexi-kepeken-pozolt.htmlIsmét dögös fotók készültek az Éjjel-Nappal Budapest főszereplőjéről, Barbiról, aki ezúttal gyönyörű dekoltázsát is megmutatta, ami az utóbbi időben megváltozott. Intim--Valami, aminek mindenki a gazdája, valójában senkié sehttp://www.life.hu/intim/20160128-pilat-gabor-valami-aminek-mindenki-a-gazdaja-valojaban-senkie-se-1.htmlAmikor egy kőművesbrigád élére kinevezett vezető egész nap a falat rakja, akkor ő nem vezető, hanem kőműves. Ha a raktáros meg épp targoncázik, akkor éppen targoncás... Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.