Kavarnak a Downton Abbey sztárjai

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Downton Abbey Michael Fox Laura Carmichael
Laura Carmichael és Michael Fox között beindult a kémia. A két sztár hamar rájött, hogy éreznek valamit egymás iránt. 

Szerelem bontakozott ki a Downton Abbey forgatásának színfalai mögött. A két sztár nemcsak a munka során jött ki jól egymással, kapcsolatuk már túl van a barátságon.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A párhoz közel álló forrás elárulta a The Sun magazinnak, hogy még nagyon korai szakaszban vannak, de most, hogy a forgatások véget értek, rengeteg időt töltenek egymással. Eddig a munka töltötte ki a mindennapjaikat, de végre tudnak majd az érzéseikre koncentrálni.

Kiderült, hol tartja majd esküvőjét Lady Gagahttp://www.life.hu/intim/20160129-lady-gaga-es-taylor-kinney-eskuvoi-helyszine-kideurlt.htmlAz énekesnő és dögös vőlegénye, Taylor Kinney állítólag mediterrán hangulatban képzelik el életük egyik legfontosabb ceremóniáját. Intim--Kulcsár Edina gyászolhttp://www.life.hu/intim/20160129-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-gyaszol-elveszetette-szeretett-rokonat.htmlA szépségkirálynő könnyes szemmel és megható sorokkal búcsúzott szeretett rokonától. Intim--Tangás fenekével csábít Doutzen Kroes - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160129-doutzen-kroes-tangas-fenekevel-csabit.htmlA szállodában töltött unalmas perceket ütötte el azzal Doutzen Kroes, hogy fehérneműben fotózgatta magát a tükörben. A szexi fotókat természetesen rajongóival is megosztotta a sztár. Intim--Rita Ora közszemlére tette melleithttp://www.life.hu/intim/20160129-rita-ora-instagramon-mutogatta-melleit.htmlAz énekesnő sosem volt szégyenlős, most mégis sikerült meglepnie mindenkit meztelenkedésével. Intim--Földes Eszter: "A férjem, Lovasi András vissza tud hozni a földre"http://www.life.hu/intim/20160129-foldes-eszter-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-sztarja-lovasi-andras-zenesz-felesege-a.htmlAz RTL Klub Válótársak című sorozatának szőke bombázója bevallotta, miben segíti 20 évvel idősebb zenész férje. Intim--Klausmann Viktor: "Nem volt férfival dolgom"http://www.life.hu/intim/20160129-klausmann-viktor-eloszlatta-a-pletykakat-a-melegsegevel-kapcsolatban.htmlAnnak ellenére, hogy az egykori műsorvezetőnek két anyától van két gyermeke, régóta keringenek róla olyan híresztelések, hogy a saját neméhez vonzódik. Most azonban a Best magazinban oszlatta el a pletykákat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.