Rupert Grint számára nem volt emlékezetes Emma Watson csókja?

csók jelenet színész Emma Watson Harry Potter Rupert Grint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár még a Harry Potter utolsó részében talált egymásra. Bár az összebújás elég heves volt, a jelek szerint nem volt emlékezetes. 

Grint egy nyilatkozatban mesélt arról, hogy a jelenetet csak egyszer kellett felvenni, így pedig mindketten megúszták a többszöri kínos szituációt. A színész szerint a mai napig nem tudja felidézni, hogy mi futott át a fejében a csók közben - írja a People.

"Kilencéves korunk óta jóban vagyunk Emmával, mondhatni együtt nőttünk fel. A csókjelenet nagyon szürreális élmény volt. Egyre közelebb ért az arcunk egymáshoz, majd annyit mondtam a fejemben, hogy ó, istenem! Innentől nem emlékszem semmire" - nyilatkozta a sztár.

Klausmann Viktor: "Kinek mi köze a szexuális identitásomhoz?"http://www.life.hu/intim/20160201-klausmann-viktor-egykori-musorvezeto-nem-erti-miert-kerdeztek-nem-identitasarol.htmlAz egykori műsorvezető magyarázkodásra szorult. Az egyik magazinban megkérdezték tőle, hogy gyakran nézik-e őt melegnek. Viktor elmondta, mi lehet ennek a pletykának az alapja. Intim--Mihalik Enikő újra szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20160131-mihalik-eniko-modell-facebookon-jelentette-be-szerelmet.htmlA Facebooknak hála pár napja már tudni lehet, hogy a gyönyörű magyar modellnek bizony új kapcsolata van. IntimOrigoHarry herceg egy igazi Don Juanhttp://www.life.hu/intim/20160131-harry-herceg-tronorokos-ujabb-baratnoje.htmlMás magyarázata nem lehet annak, hogy nagyjából hetente jelenik meg egy újabb szőke szépség oldalán, és a brit lapok hetente új barátnővel hozzák hírbe. Intim--Csupasz melleire hulló nedves hajával borzolja a kedélyeket Mészáros Dórahttp://www.life.hu/intim/20160130-meszaros-dora-csupasz-melleire-hullo-nedves-hajaval-borzolja-a-kedelyeket.htmlMészáros Dóra a villantás nagymestere, ennél erotikusabb képet azonban már régen nem lőtt magáról. IntimOrigoPhil Collins újra együtt van volt feleségévelhttp://www.life.hu/intim/20160129-phil-collins-es-volt-felesege-orianne-collins-ujra-egy-part-alkot.htmlA hamarosan 65 éves sztár nemrég még csak bicegve tudott végigvonulni Miami utcáin, de állítólag nemhogy baja lenne a legendás énekesnek, hanem szétveti a boldogság! IntimOrigoKulcsár Edina gyászolhttp://www.life.hu/intim/20160129-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-gyaszol-elveszetette-szeretett-rokonat.htmlA szépségkirálynő könnyes szemmel és megható sorokkal búcsúzott szeretett rokonától. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.