5 ajándék, amivel igazából örömet okozol a pasidnak Valentin-napon

párkapcsolat szex ajándék Valentin-nap szerelem ötlet tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hagyjuk a közhelyeket! Felejtsd el a rózsaszín plüssöket, és a csokoládé bombont. Legyél belevaló csaj, és élvezd az érte járó elismerést. 

Szexi fehérnemű

A párod fáradt, és nyúzott egy hosszú nap után. Amikor hazaér, te ott várod egy mesés csipke csodában. Hát lehetne ennél nagyobb meglepetés? Hidd el, egy ilyen után biztos az esti romantika.

Forrás: Thinkstock

Főzz neki valami finomat!

Ha nem is vagy egy konyhatündér egy egyszerű, és ötletes fogást biztosan sikerül összedobni. Egy férfi szívéhez a hasán keresztül is vezet az út, ezt sose feledd!

Forrás: cbs.com

Mozi? Oké, de ne valami nyálas unalom!

Az rendben van, ha érdekel egy újabb cukorsziruptól úszó, hollywoodi film. Ilyenre inkább csábítsd el barátnőidet, és ne a szerelmed. Mikor odaértek, lepd meg azzal, hogy rábólintasz a kicsit izgalmasabb produkciókra.

Szex, szex, ja és még egy kis szex!

Esti hancúrra fel! Melyik férfi ne örülne ilyen ötletnek? Lehet, hogy a végén még a kezed is megkéri, ha bedobsz néhány extrémebb ötletet.

Forrás: Thinkstock

Hagyjátok ki a Valentin-napot!

A legjobb ötlet. Röviden, tömören.

Ha a hiányaidra fókuszálsz, boldogtalan leszelhttp://www.life.hu/intim/20160211-pilat-gabor-ha-a-hianyaidra-fokuszalsz-boldogtalan-leszel.htmlAmikor a tükörbe nézel, egy boldog arc néz vissza rád? Egyáltalán min múlik, hogy boldog legyél? Intim--Nicole Kidman retteg, hogy újra megcsalja a férfje, Keith Urbanhttp://www.life.hu/intim/20160212-nicole-kidman-szineszno-retteg-hogy-megcsalja-a-ferje-keith-urban.htmlA hírek szerint az utóbbi időben is rengeteg gond volt a színésznő házasságával, éppen ezért csak még jobban tart attól, hogy férjura, Keith Urban visszatér az American Idol zsűritagjai közé - és összemelegszik kolléganőjével, Jennifer Lopezzel.Intim--Új szerelméről beszélt Szorcsik H. Viktóriárahttp://www.life.hu/intim/20160212-szorcsik-h-viktoriara-a-joban-rosszban-szinesznoje-szerelmes-egy-nala-6-evvel-idosebb-ferfiba.htmlA színésznő a Hot! magazinnak adott interjújában mesélt új választottjáról, akivel két hónapja alkotnak egy párt. Intim--Különleges helyen ünnepli a Valentin-napot Pál Déneshttp://www.life.hu/intim/20160211-pal-denes-enekes-kulonleges-helyen-unnepli-a-valentin-napot.htmlPál Dénes nem a szó klasszikus értelmében ünnepli a Valentin-napot: kedvesével nem kötik alkalomhoz, hogy apró ajándékokat vegyenek egymásnak. Intim--Micsoda fotó! Tóth Gabi dögös dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/intim/20160211-toth-gabi-enekesno-dogos-dekoltazst-villantott.htmlAz énekesnő fodrászát köszöntötte egy fotóval, amelyen férfiszíveket megdobogtató, mélyen kivágott felsőt visel. Intim--"Csodás évek voltak" - Így esett szerelembe Varga Izabellahttp://www.life.hu/intim/20160211-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-tuzhelytisztitas-kozben-esett-szerelembe.htmlA Barátok közt sztárja férjét egy odakozmált tejnek köszönheti. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.