Janicsák Veca: "Nem szeretem az indítékból házasodást"

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
esküvő házasság eljegyzés szerelem Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő arról mesélt, mit gondol a házasság intézményéről, és miért nem fontos neki, hogy menyasszonyi ruhát húzzon.

Janicsák Veca a Story Gálán tündöklően szép volt. A party forgatagában a Life.hu újságírójának elmondta, hogy siet haza, mert Emmának még szüksége van az édesanyjára, így csak pár órára bízta testvérére kislányát. Az énekesnő most azt is bevallotta, hogy számára egy gyermek fontosabb összetartó erő minden papírnál – írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Tudom, hogy többen csinálják így, de én nem szeretem az indítékból házasodást, ne azért házasodjunk, mert okunk van rá. Mivel van Emma, mindannyian tudjuk, hogy ez egy életre szóló kapcsolat, az eljegyzés pedig megtörtént két éve. Akkor az nekem elég erős jelzés volt, hogy Ábel engem akar. A nagy, ruhás esküvő része sem vonz igazán. A szakmámnak köszönhetően sokszor kiöltözhetek, az esküvőnek nekem inkább az összetartozás része fontos" - magyarázta Veca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.