Elválnak Sarolta hercegnő keresztszülei

Forrás: Northfoto -
házasság válás brit királyi család Katalin hercegné keresztszülő Vilmos herceg Lady Melissa Percy Thomas van Straubenzee Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig három évvel a világraszóló esküvőjük után Thomas van Straubenzee és Lady Melissa Percy bejelentették: véget ért a házasságuk.

Válnak a kis Sarolta hercegnő keresztszülei. A Mail Online hírei szerint Vilmos herceg jó barátja, Thomas van Straubenzee - akit kisiskolás kora óta ismer a trónörökös - felesége, Lady Melissa Percy "észszerűtlen magatartására" hivatkozva nyújtotta be a válókeresetet a napokban. Van Straubenzee és Lady Melissa 2013-ban házasodtak össze.

Thomas van Straubenzee és Lady Melissa Percy esküvőjén a brit felsőosztály színe-java jelen volt Forrás: Northfoto

A szertartáson a brit királyi család két tagja is tiszteletét tette: Vilmos herceg az akkor még György herceggel várandós Katalin hercegné nélkül jelent meg az eseményen, míg öccse, Harry akkori barátnőjével, Cressida Bonas-szal, aki koszorúslány volt. Lady Melissa és Van Straubenzee a hírek szerint már két hónapja külön éltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.