Kiderült! Ezért olyan boldog Cloony-ék házassága!

Forrás: AFP -
házasság párkapcsolat George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George és Amal 2014-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, azóta pedig teljes harmóniában élik életüket, hiába röppennek fel pletykák ennek ellenkezőjéről. George elárulta, mi az az apró titok, ami az ő házasságukat működésben tartja.

George Clooney elfoglalt színész, felesége Amal pedig sikeres ügyvéd. Munkájuk sokszor sodorja őket egymástól távol, de van egy alkujuk, amit mindig betartanak és a sármőr elmondása szerint ez a titka az ő boldog kapcsolatuknak is.

Forrás: AFP

“Van egy megállapodásunk, miszerint nem lehetünk egymástól távol egy hétnél tovább. Eddig ez nagyon jól működik” - árulta el a színész és hozzátette, szerencsére Amal távolról is tudja végezni a munkáját, így mindig igyekeznek úgy alakítani a menetrendjüket, hogy beleférjen az egymással töltött idő - írja a Hello!.

“Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztam vele, egészen mostanáig a legfontosabb dolog, hogy vele éljem az életemet. Ez az, ami a legnagyobb örömet okozza nekem az egész világon”

- tette hozzá a szerelmes George.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.