Kiderült! Ezért olyan boldog Cloony-ék házassága!

Forrás: AFP -
házasság párkapcsolat George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George és Amal 2014-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, azóta pedig teljes harmóniában élik életüket, hiába röppennek fel pletykák ennek ellenkezőjéről. George elárulta, mi az az apró titok, ami az ő házasságukat működésben tartja.

George Clooney elfoglalt színész, felesége Amal pedig sikeres ügyvéd. Munkájuk sokszor sodorja őket egymástól távol, de van egy alkujuk, amit mindig betartanak és a sármőr elmondása szerint ez a titka az ő boldog kapcsolatuknak is.

Forrás: AFP

“Van egy megállapodásunk, miszerint nem lehetünk egymástól távol egy hétnél tovább. Eddig ez nagyon jól működik” - árulta el a színész és hozzátette, szerencsére Amal távolról is tudja végezni a munkáját, így mindig igyekeznek úgy alakítani a menetrendjüket, hogy beleférjen az egymással töltött idő - írja a Hello!.

“Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztam vele, egészen mostanáig a legfontosabb dolog, hogy vele éljem az életemet. Ez az, ami a legnagyobb örömet okozza nekem az egész világon”

- tette hozzá a szerelmes George.

A jelenlegi életed túl elfoglalt ahhoz, hogy foglalkozz a boldogságoddal?http://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-a-jelenlegi-eleted-tul-elfoglalt-ahhoz-hogy-foglalkozz-a-boldogsagoddal.htmlMindig szeretni foglak! Ez a kijelentés gyakran elhagyja az ember száját, főleg ha szerelmes, majd ezt követően jöhet a boldogító igen az oltár előtt, és kezdődik a holtomiglan, holtodiglan véget nem érő boldogsága. Intim--Szexuális visszaélés Pannonhalmán: Beismerte a zaklatást a szerzeteshttp://www.life.hu/intim/20160329-elismerte-a-szexualis-zaklatast-egy-pannonhalmi-szerzetes.htmlA szexuális zaklatás 1996-ban történt, az esetet beismerte az idős szerzetestanár. Tavaly feljelentette magát, de az ügyészség elévülés miatt elutasította a beadványt. Intim--23 férj, 177 ezer szexpartner és 900 férfi egyetlen alkalommal - Ők a világ legnagyobb férfifalóihttp://www.life.hu/intim/20160326-ok-a-vilag-legnagyobb-ferfifaloi-23-ferj-177-ezer-szexpartner-es-900-ferfi-egyetlen-alkalommal.htmlHa már a múlt hónapban számba vettük a történelem legnagyobb nőcsábászait, itt az ideje, hogy a másik oldalnak is utánajárjunk: kik azok a nők, akik dokumentáltan annyi férfit fogyasztottak el életük során, amennyi másoknak csak a (rém)álmaiban fordulna elő. Intim--Bajnoki test! Csak úgy dagadnak Berki Krisztián izmai a zuhany alatt: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160329-berki-krisztian-olimpia-bajnok-tornasz-megmutatta-hogyan-lazit-a-zuhany-alatt.htmlAz olimpia bajnok tornász intim perceibe engedett bepillantást és megmutatta, hogyan kényezteti izmos testét.Intim--Így kényezteti szerelmét reggelenként Tóth Gabihttp://www.life.hu/intim/20160329-toth-gabi-igy-kenyezteti-trap-kapitanyt.htmlAz énekesnő szinte ragyog a boldogságtól, és ezt nem is titkolja. Trap kapitány minden reggel különleges bánásmódban részesül, melyet kedvese talált ki még a kapcsolatuk elején. Intim--Szerelmi háromszögbe keveredett az Alkonyat sztárja, Kristen Stewarthttp://www.life.hu/intim/20160329-kristen-stewart-szineszno-szerelmi-haromszogbe-keveredett.htmlA színésznő jelenlegi kedvese többször is randizgatott a sztár előző kedvesével, Robert Pattinsonnal. A hírek szerint bár nem volt meg az összhang, a pár így is sokat találkozgatott. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.