A jelenlegi életed túl elfoglalt ahhoz, hogy foglalkozz a boldogságoddal?

Forrás: Thinkstock -
boldogság párkapcsolat kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig szeretni foglak! Ez a kijelentés gyakran hagyja el az ember száját, főleg, ha szerelmes, majd ezt követően jöhet a boldogító igen az oltár előtt, és kezdődik a holtomiglan-holtodiglan véget nem érő boldogsága. 

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren túl... Szóval így járt főhősünk is. Sajnos az idő múlásával a mézeshetek élményei távolinak, a házassága nyilvános vergődése ellenben egyre közelebbinek tűnt. A frusztráló érzés erősödött, a kérdés pedig egyre gyakrabban jelent meg lelki szemei előtt:

Forrás: Dreamstime

A válasszal együtt a felismerés is megszületett: áldozatként sodródott bele a konvencionális házasság kompromisszumaiba. Anno fogalma sem volt a párválasztásról, szinte vakrepülés közben talált rá a szerelem. Nem tehet a kialakult helyzetről, a jelenlegi élete pedig túl elfoglalt ahhoz, hogy foglalkozzon a boldogságával.

Így éldegélt még hosszan a fejjel a mellette levő párnán, és legalább a vágy, az öröm és a bensőséges boldogság érzése nem vonta el a figyelmét az elfoglalt életéről. Itt a vége, fuss el véle, itt a mese vége.

Bármilyen egyezés vagy hasonlóság a valósággal csupán a véletlen műve. Ha mégis lenne valami párhuzam, mit tennél?

Vitán felül áll, hogy az időben nem tudsz visszamenni, sőt, ha vissza tudnál, akkor is ezt az utat választanád,

de a jelen minden pillanatában lehetőséged van, lehetőségetek van változtatni. Amennyiben beírod a célt a navigációba, és letérsz az útról, azonnal felhangzik az újratervezés.

Forrás: Thinkstock

Tedd te is ezt! Tegyétek ti is ezt! Ne fojtsd magadba a boldogtalanság érzését, kommunikáld a partnerednek, lehetőleg megoldási javaslatokkal együtt!

Biztosan van alternatív útvonal. Ha nincs, töröld a célt, és válassz másikat!

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.