A néhai Diana hercegnő állítólag nem lepődött volna meg azon sem, ha kiderült volna, hogy viszonya van a trónörökösnek a színésznővel.

Köztudott, hogy Diana hercegnővel kötött házassága során Károly herceg számtalan alkalommal félrekacsingatott, egy nemrég megjelent életrajzi kötet szerint azonban nem csupán Camilla Parker Bowlesszal, hanem a színésznő, Barbra Streisanddal is viszonya lehetett.

Forrás: AFP/2009 Getty Images/Astrid Stawiarz

Legalábbis a Christopher Andersen által írt Game of Crowns szerint, amelyben Diana egyik legjobb barátnője, Lady Elsa Bowke elmondta: Diana egyáltalán nem lepődött volna meg, ha kiderült volna a színésznő és férje afférja. Streisand, aki 6 évvel idősebb Károlynál, 1974-ben találkozott a herceggel a Funny Lady című filmjének forgatása alatt, ahová a trónörökös kimondottan azért érkezett, hogy láthassa őt.

Forrás: AFP/Files

A kötet szerint nagyjából 20 percet beszélgettek egy kávé felett, és Károly később úgy emlékezett róla: Még mindig azt állítom, hogy nagyszerű a szexepilje.Barbra, aki első találkozásukkor ideges és szűkszavú volt, később 1994-ben találkozott a herceggel Londonban egy jótékonysági előadásán, igazán azonban Károly Los Angeles-i útja során kerültek közelebb egymáshoz.

10 hónappal később alig lehetett őket elválasztani egymástól egy londoni rendezvény során, egy takarítónő beszámolója szerint pedig nagyon idegesek voltak, amikor egyszer véletlenül meglepte őket Károly dolgozószobájában.

Szerelmi botrányok - Az angol királyi ház titkai
Az utóbbi évtizedekben a brit királyi ház botrányaitól volt hangos a bulvársajtó, melyeket maga a család is szégyell: kötetnyi cikk jelent meg Károly és Diana kudarcba fulladt házasságáról, de András herceg felesége, Sarah Ferguson sem öregbítette a család jó hírét. De vajon ezek voltak az első hasonló esetek az angol történelemben? A Life.hu cikkéért kattints ide!