Károly herceg belehabarodott Barbra Streisandba?

Forrás: AFP/Files -
házasság párkapcsolat Károly herceg szerelem viszony Barbra Streisand Diana hercegnő Camilla Parker Bowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhai Diana hercegnő állítólag nem lepődött volna meg azon sem, ha kiderült volna, hogy viszonya van a trónörökösnek a színésznővel.

Köztudott, hogy Diana hercegnővel kötött házassága során Károly herceg számtalan alkalommal félrekacsingatott, egy nemrég megjelent életrajzi kötet szerint azonban nem csupán Camilla Parker Bowlesszal, hanem a színésznő, Barbra Streisanddal is viszonya lehetett.

Forrás: AFP/2009 Getty Images/Astrid Stawiarz

Legalábbis a Christopher Andersen által írt Game of Crowns szerint, amelyben Diana egyik legjobb barátnője, Lady Elsa Bowke elmondta: Diana egyáltalán nem lepődött volna meg, ha kiderült volna a színésznő és férje afférja. Streisand, aki 6 évvel idősebb Károlynál, 1974-ben találkozott a herceggel a Funny Lady című filmjének forgatása alatt, ahová a trónörökös kimondottan azért érkezett, hogy láthassa őt.

Forrás: AFP/Files

Még mindig azt állítom, hogy nagyszerű a szexepilje.

10 hónappal később alig lehetett őket elválasztani egymástól egy londoni rendezvény során, egy takarítónő beszámolója szerint pedig nagyon idegesek voltak, amikor egyszer véletlenül meglepte őket Károly dolgozószobájában.

Szerelmi botrányok - Az angol királyi ház titkai

Az utóbbi évtizedekben a brit királyi ház botrányaitól volt hangos a bulvársajtó, melyeket maga a család is szégyell: kötetnyi cikk jelent meg Károly és Diana kudarcba fulladt házasságáról, de András herceg felesége, Sarah Ferguson sem öregbítette a család jó hírét. De vajon ezek voltak az első hasonló esetek az angol történelemben? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.