Aranyásó csaj lennél? Itt van pár tipp hozzá!

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat szex pénz szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21. század egyik sajnálatos "újdonsága", hogy a mai hölgyeket nagyban befolyásolja az aktuális partnerük anyagi helyzete. Egy brit származású, társkereséssel foglalkozó nő igen furcsa listát szedett össze arról, hogy hogyan is kell megfogni az igen tehetős urakat. Szóval, milliókra utazó csajok, figyeljetek! 

Vedd elő a pénztárcád a randin, de ne használd!

Az első két találkozás alkalmával érzékeltetni kell, hogy bár szívesen fizetnél az elfogyasztott dolgokért, elvárod, hogy a férfi fizessen helyetted. Szóval fel kell ajánlani a fizetést, de persze egy úriember úgysem fogja elfogadni.

Forrás: Dreamstime

Ne hozd fel a pénz témát!

Az ilyen típusú férfiak nem örülnek, ha már az első randevún előhozod az anyagiakat. A tanácsadó szerint ne játszd meg magad sokáig, ha csak erre játszol, hiszen úgyis hamar kiderül.

Legyél igényes!

Legyél mindig tiszta és ápolt, bár ne vidd túlzásba a kencéket. Egy gazdag férfi nem olyan nőt akar maga mellé, akiről rögtön levenni, hogy csak a pénzére hajt. Mindig add önmagad!

Cicit ki, de ne az egészet!

Legyél nőies: egyenes hát, behúzott has, csípők előre, felszegett fej. A férfiak a határozott nőket szeretik. Bátran beszélj magadról, de ne órákat.

Forrás: Dailymail

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.