Micsoda popó! Meztelenül került fel a netre a Trónok harca szereplője

sorozat színház Kit Harington Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca Havas Jonja, vagyis Kit Harington a Doctor Faustus című színdarabban mutatta meg többször a hátsóját, pár szemfüles néző pedig lefotózta, és kitette az internetre. 

Kit Harington jelenleg a londoni Duke of York's Theatre egyik színdarabjában, a Christopher Marlowe klasszikusát újragondoló Doctor Faustus-ban játszik, jobbára alsógatyában, néha anélkül mutatkozik a színpadon.

Kit Harington a Doctor Faustusban Forrás: Kit Harington Online

Több se kellett a rajongóknak, a darab premierjén lopva lefotózták többek között egy zuhanyzós jelenetben, valamint egy olyanban, ahol a nadrágját lecsúsztatja a fenekéről. A képek természetesen felkerültek a netre, a közösségi oldalakon böngészhetsz utánuk, illetve a brit Metro cikkében is megnézhetsz egy-két fotót.

Jobbára alsógatyában van a színpadon Forrás: Kit Harington Online

A Trónok harcá-ban csak egyszer láthattuk Havas Jont meztelenül - hátulról -, de akkor egy testdublőr alakította. Haringtonnak már akkor sem volt különösebb gondja a meztelenséggel, csak egy sérülés miatt nem tudta vállalni a jelenetet - írja cikkében az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.