Ezért híve a nudizmusnak Csepregi Éva

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
nudista Kasza Tibi Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibinek árulta el a Neoton Família énekesnője, hogy miért is részesítette nagyon sokszor előnyben a meztelen üdülőhelyeket.

Csepregi Éva elszáguldott Kasza Tibivel, közben pedig nagyon sok titkot is elárult az életéről. Kiderült, hogy előszeretettel járt nudista kempingekbe az énekesnő, és azt is elmondta, hogy miért választotta inkább ezeket a helyeket.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

“Régen tényleg jártam nagyon sok nudista kempingben, két dolog miatt. Egyrészt azért, mert ott a kutyát elfogadták” - kezdte Éva a magyarázkodást. Tibi persze nem elégedett meg ennyivel, és tovább faggatta az énekesnőt arról, hogy még miért választotta egykor a nyaralás ilyen szabad formáját. “Nem kell vacakolni a rosszabbnál rosszabb fürdőruhákkal. Egyébként az ember mindig sokkal szebb meztelenül, mint fürdőruhában” - vallotta be Éva, amivel Kasza Tibi nem értett teljesen egyet, és hozzátette, hogy akkor őt még nem látta levetkőzve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.