Végleg vége? Brad Pitt más nőt csókolgat!

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Brad Pitt házasság Marion Cotillard Angelina Jolie kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie annak idején közös filmjük forgatásán szerettek egymásba, de a köztük lévő tűz jó ideje kihunyni látszik. Elcsábíthatja Brad Pittet egy fiatalabb és szenvedélyesebb színésznő?

Az, hogy nincs minden rendben Angelina Jolie és Brad Pitt háza táján, már régóta nem titok. Azonban lehet, hogy most tényleg vége a kapcsolatuknak, ugyanis Brad Pitt nagyon közel került egy másik színésznőhöz.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A filmje forgatásán Marion Cotillard színésznőhöz került nagyon közel, de nem ő az egyetlen nő, aki megmozgatott benne valamit. A 30 éves Lizzy Caplannel is együtt dolgozott, és a csókjuk, amit a forgatáson váltottak, közel sem volt érzelemmentes. Nem csoda, hogy Angelina Jolie teljesen kiakadt, és folyamatosak köztük a veszekedések. Így már nem tűnnek alaptalannak a válásukról szóló pletykák - írja a Radar Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.