Sophie Turner szívesen bevállalna pár leszbikus jelenetet a Trónok harcában

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
jelenet színész Sophie Turner leszbikus Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sansa Starkot alakító színésznő szerint Joffrey-val és Ramsay-vel való kalandjait követően karaktere csalódott a férfiakban, így szívesen terelné más irányba a fiatal lány szerelmi életét.

Sophie Turner az Entertainment Weekly című magazinnak adott interjúban mesélt a nem mindennapi ötletéről. Szerinte Sansának olyan sok rosszat kellett elszenvednie a férfiaktól, hogy mostantól inkább a nők között kéne keresgélnie.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

"Szerintem át kéne fordulnia a másik oldalra, hiszen nem igazán volt szerencséje a férfiakkal. És ha a Margaeryvel való viszonyát vesszük, talán vele kéne kezdenie. Vagy mégis inkább Aryával kéne összejönnie! Egyszerűen csak azért, mert szívesen látnám megtörténni. Nagyon bírnék egy szerelmi jelenetet Arya és Sansa között" - mondta nevetve a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.