Bocsánat, hogy szingli vagyok! 5+1 cikis szitu, ami akkor történik, ha elválttal randizol

szingliség elvált szülő randi elvált apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájdalmas helyzet egy válás végigcsinálása, de előbb-utóbb eljön az ideje annak, hogy visszakerülj a húspiacra. Néhány történet arról, hogy elváltként mit tegyél, mire számíts, vagy éppen mit ne kövess el a randin. 

1. Ne kutyázz randi előtt

Rachel: „A randink előtt a srác vélhetően a fiával és a bernáthegyi kutyáival töltötte a délelőttöt, ugyanis tele volt a ruhája kutyaszőrrel. Ez még mind semmi, hiszen csak erről tudott beszélni, és utána meg is invitált egy közös programra velük. Hát nem sok kedvem volt hozzá.”

Forrás: giphy.com

2. Bocsánat, hogy elváltam

Shelley: „Folyamatosan magyarázkodott, amiért a korábbi kapcsolatai sorra kudarcba fulladtak. Csak erről tudott beszélni. Hé, előfordul az, hogy két ember nem illik össze, nincs veled gond, csak ne erről szóljon az egész randi.”

3. Ajtóstul az ágyba

Forrás: giphy.com

4. Többes szám

Rose: „Egy frissen elvált férfival randiztam, aki azon kívül, hogy mindent többes számban mondott, folyamatosan a volt feleségéről beszélt, vagy már a mi kapcsolatunkat vetítette előre.”

5. Minden dolgot az exhez kötnek

Julia: „Sokan panaszkodnak, hogy milyen szadista, narcisztikus, antiszociális, netán gonosz volt az exük. Mégis, amikor az időjárásról, a sportról vagy az ételekről beszéltünk, mindig az exre terelődött a szó. Nem vágyakozás volt, sokkal inkább szidalmazás vagy sérelmek ismétlése – olyanok, amikben a férfiak és a nők egyaránt vétkesek.”

Forrás: giphy.com

+1 Szexgépnek hiszik magukat

Stacey: „A randipartnerem váltig állította, hogy azért vált el, hogy a hozzám hasonló finom husikra lecsaphasson. Ezzel teljesen leírta magát, onnantól fogva komoly párkapcsolatban már nem is gondolkodtam vele.”

5 dolog, amit tudni akarsz az orális szexrőlhttp://www.life.hu/intim/20160510-oralis-szex-testkozelbol-ezert-es-igy-elvezi-a-ferfi.htmlMinden férfi mástól érzi magát igazán jól – ez igaz az orális kényeztetés esetében is. Néhány dologgal azért nem árt mindkét félnek tisztában lennie! IntimThinkstock5+1 jel, amely szerint a pasid büszke arra, hogy vőlegény letthttp://www.life.hu/intim/20160524-volegeny-lett-a-ferfi-igy-adja-mindenkinek-a-tudtara.htmlNagy esemény az eljegyzés, főleg a férfiaknak, akik olykor tényleg nehezen kötelezik el magukat a házasság mellett. Intim--7 eset, amikor azt hiszed, hogy a srác flörtöl veled – pedig csak udvarias http://www.life.hu/intim/20160413-az-udvariassag-es-a-flortoles-kozotti-kulonbsegek-ferfi-viselkedes.htmlMi, nők sokszor hajlamosak vagyunk félreérteni a férfiak közeledését vagy odaképzelni olyan dolgokat, amik valójában nincsenek is. Nincs ez másképp egy helyes férfi (túlzott) nyitottsága esetén sem. Intim--8 dolog, amit minden szerelmespár csinál – és minden szingli utálhttp://www.life.hu/intim/20160506-szinglik-ezeket-nem-szeretik-a-szerelmesparoktol.htmlA szerelem szép dolog, de olyankor az ember hajlamos elfelejteni, hogy a párján kívül más is a világon van. Ennek igencsak feltűnő jeleit pedig a szinglik is észreveszik... IntimOrigo8+1 jel, ami arra utal, hogy megtaláltad az álompasithttp://www.life.hu/intim/20160406-ha-ezek-igazak-a-pasidra-akkor-szamodra-o-lesz-az-alomferfi.htmlElsőre sokszor érezhetjük azt, hogy megtaláltuk a nagy Ő-t; vannak viszont olyan jelek, amik egyértelműen arra mutatnak, hogy igazunk van. Lássuk! Intim--A Pszichológus Pasi - Romantikamu, avagy önámítások és tévedések a szerelemben http://www.life.hu/intim/20160323-a-pszichologus-pasi-a-romantikus-filmekben-latottakat-ne-vetitsuk-ki-az-eletunkre.htmlAzt mondják, hogy a pornográfia káros, mert megtölti a fiatal férfiak fejét hamis képekkel és elvárásokkal – amik aztán betesznek a nemi életnek és a párkapcsolatoknak. A romantikus regények filmek és sorozatok gyakran ugyanezt teszik – aztán betesznek a szerelmi életnek és a párkapcsolatoknak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.