Megbabonázta párját Czippán Anett: évekig is hajlandó volt rá várni

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
szerelem Czippán Anett kapcsolat várakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető hét évvel ezelőtt találkozott először a TV2-nél jelenlegi párjával, ám akkor még nem is tudta, hogy ő lesz számára az igazi. Évekig kellett várnia a férfinak, hogy Anett nála találja meg a boldogságot.

A válása után Anett ahelyett, hogy bezárkózott volna, mindennek adott esélyt. Természetesen, mivel van egy kisfia, nem szeretett volna ágról ágra szállni, de nem is kellett. Munkatársa, Szabolcs elhívta egy randira, és azóta is a legnagyobb boldogságban élnek egymással, és már nem is titkolják kapcsolatukat.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Szabi elhívott egy randevúra, én pedig adtam neki egy esélyt. A fiam, Olivér miatt nem akartam bizonytalanságokat az életünkbe,

nem akartam ágról ágra szállni. Nem is kellett. Kiderült, Szabival megtaláltuk a másik felünket”

- lelkendezett a műsorvezető, aki azt is elárulta, egyáltalán nem okoz problémát, hogy egy helyen dolgoznak, sőt! „Van, hogy napokig nem is tudnánk találkozni, ha nem egy helyen dolgoznánk. Jó érzés, hogy Szabi az adások alatt ott van a fülemben, és beszél hozzám” - mondta Czippán Anett a Borsnak, aki annak is örül, hogy fia jól kijön Szabolccsal. Annyira, hogy már kistesót is szeretne.

„A fiam már nyaggat, hogy legyen tesója, én is szeretném, mert akkor ketten lennének a világ ellen.

Ez napi téma nemcsak Olivérrel, hanem Szabival is. Komolyan gondoljuk ezt a szerelmet. Úgy érzem, Szabi ajándék a sorstól. Még egyszer nem szeretnék válni, szakítani, remélem, egy életre szól a kapcsolatunk...” - vallotta be Anett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.