Megható! Így nézett ki az oltárnál David és Victoria Beckham: fotó!

Forrás: AFP -
David Beckham fotó focista házaspár Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az exfutballsztár sorai bebizonyították, miért fog még jó sokáig tartani házassága az egykori Spice Girls-taggal. Micsoda fotó!

"Hűha! 17 évvel ezelőtt ez történt. Szerencsém volt, hogy találkoztam valakivel, akit ugyanaz hajt és ugyanazokat a dolgokat akarja az életben, mint én. Négy gyermekünk van, akiknek nem is kívánhatnék szeretőbb és gondoskodóbb édesanyát. Boldog évfordulót, szeretlek!" - írta a fotó mellé a sztár. A házaspár ma ünnepli a 17. évfordulóját, nem véletlen, hogy a világhírű focista így emlékezett meg a kapcsolatukról.

Forrás: Facebook/David Beckham

Újabb hollywoodi válás? A RadarOnline forrása szerint nem csupán David és Victoria Beckham üzleti kapcsolata ért véget, hanem hamarosan a házasságuk is zátonyra fut - annak ellenére, hogy a napokban együtt látták őket egy Los Angeles-i edzőteremnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.