Szakítanál? Jövő hét pénteken egy buli keretében megteheted

Forrás: Dreamstime -
parti párkapcsolat szerelem Budapest szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindegy, hogy téged dobtak, vagy te döntöttél úgy, hogy elhagyod a kedvesed, a vége mindig fájdalmas és gyötrelmes. Ha nem kívánod megélni ezt a gyászidőszakot, most itt egy buli, ami mindent megváltoztat.

"Összetörték a szívedet? Vagy te törted össze valakiét? Egy nehéz szakításon vagy túl és legszívesebben a hold felé nézve ordítanád, hogy fáj? Be akarod verni az utolsó szöget a haldokló kapcsolatodba egy egyéjszakás kalanddal?" - olvasható az esemény leírásában. Bár igazán érdekes kezdeményezésnek hangzik, nem szívesen kapnánk meghívást erre a bulira.

Forrás: Dreamstime

Kiknek ajánljuk a partit?

  • Aki szakítani szeretne, de nem tudja, hogyan tegye. Vidd el a buliba, és távozz egyedül!
  • Aki nemrég vált szinglivé, és szórakozni akar. Ki tudja? Lehet, hogy pont itt talál rád az igazi.
  • Szomorú, mégis nosztalgikus szakítós számok. A csajokkal igazi péntek esti kikapcsolódás lehet!

Te elmennél ebbe a buliba, ha szakítani szeretnél?

Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!

Ilyenkor sokak szájából elhangzik tanácsként a "soha ne mondd, hogy soha" alapigazsága, viszont némely jegynek bizony igencsak meggyűlhet a baja egy szerelmi csalódással - még akkor is, ha tudjuk, a gyógyulás szinte minden esetben biztos.
Megbabonázta párját Czippán Anett: évekig is hajlandó volt rá várnihttp://www.life.hu/intim/20160705-czippan-anett-szerelme-szabolcs-evekig-is-hajlando-volt-varni-a-musorvezetore.htmlA csinos műsorvezető hét évvel ezelőtt találkozott először a TV2-nél jelenlegi párjával, ám akkor még nem is tudta, hogy ő lesz számára az igazi. Évekig kellett várnia a férfinak, hogy Anett nála találja meg a boldogságot. Intim--Novák Angéla: "Többször kaptam már negatív kritikákat" http://www.life.hu/intim/20160704-novak-angela-fiunak-szuletett-de-mindig-is-nonek-erezte-magat-transznemu-eloadomuvesz.htmlBár fiúnak született, Angéla már kisgyerekként, a papás-mamás játékokban is inkább az anyuka szerepében tündökölt szívesebben. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huSzexbabával élni? Hihetetlen, de van, aki megteszihttp://www.life.hu/intim/20160703-a-june-korea-neven-alkoto-azsiai-fotomuvesz-szexbabuval-tolti-a-napjait.htmlAz ázsiai fotőművész June Korea különös Instagram-képeket tett közzé. Intim--Sokkoló videó! Durva szexorgiába fulladt a turisták mulatsága (18+)http://www.life.hu/intim/20160630-durva-szexorgiaba-fulladt-a-turistak-mulatsaga.htmlRemek hajókázós bulinak indult, ám elég durva szexorgia lett a vége annak a túrának, ami az egész virtuális világot felháborodással töltötte el. A kérdés már csak az, vajon ki érezte úgy, hogy ezt a nem mindennapi túlfűtött eseményt az egész világgal meg kell osztania? Intim--Nehézbombázók! Kiss Ramóna és Tücsi bikiniben: Forró fotó!http://www.life.hu/intim/20160628-kiss-ramona-es-aryee-claudia-tucsi-bikiniben-feszitenek.htmlAzt hittük, hogy ez is csak egy átalgos keddi nap lesz, majd pedig a két dögös díva közös fürdőruhás fotót posztolt. Végünk!IntimOrigoItt a csupasz valóság: nézd meg Candice Swanepoelt meztelenül! (18+)http://www.life.hu/intim/20160629-candice-swanepoel-meztelenul-pozol-a-spanyol-vogue-oldalain-szexi-fotok.htmlA dél-afrikai származású szupermodell teste láttán neked is felforrósodik a hangulatod. Micsoda dögös fotók! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.