Csernus Imre negyedszer mondta ki a boldogító igent

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
házasság dr. Csernus Imre Csernus Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 esztendős Csernus Imre negyedszerre is megházasodott. A pszichiáter teljes titokban mondta ki a boldogító igent kedvesének, akihez lapinformációink szerint már új szakmája, a borászat révén került közelebb.

"Úgyis kinyomozza, úgyhogy inkább elmondom, ez a negyedik házasságom" – mondta Csernus a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Ugyanitt a pszichiáterből lett borász édesanyja, Anna is elismerően nyilatkozott fia párjáról.

"Boldognak tűnik, felesége nagyon kedves, benőtt már a fejük lágya" – mesélte az asszony, aki szerint fiát a harmadik házassága viselte meg leginkább. "Imre nem nagyon avat be a magánéletébe, ezt is utólag osztotta meg velem."

Csernus Imre Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

"A nő sommelier, nem nehéz kitalálni, hogy egy borász és egy borszakértő hogyan ismerkedtek meg. Még annyit lehet tudni, hogy Csernus »pótapuka« is lett, kedvesének van már két gyerkőce az előző kapcsolatából" – magyarázta egy ismerős a Blikknek, aki szerint a pszichiáter végre megtalálta a számára tökéletes nőt.

Csernus az első feleségét önéletrajzi könyve szerint azért vette el, mert egy egyetemi csoporttársa szerint csak nős emberként válhatott sikeres orvossá. A nász így nem is tartott sokáig. Másodjára is kimondta a boldogító igent, ám a viharos kapcsolat meghökkentő dolgokat tartogatott. "Megkéselt. Fogott egy kést, és belém vágta. Kétszer. Indulatos volt, tudod? Én is indulatos voltam, de valójában kölcsönösen váltottuk ki egymásból az agressziót" – mesélte korábban Krizsó Szilviának, aki a történetet a két éve megjelent 10 bizalmas beszélgetés című könyvében írta meg.

2004-ben harmadszor is megnősült, elvett egy hat évvel fiatalabb nőt, aki hat év után, Hagyó Miklós egykori főpolgármester-helyettesért hagyta el őt egyik napról a másikra. Ez annyira megviselte a szakembert, hogy csak vidékre költözése után, Noszvajon talált újra magára. 2015-ben ismerkedett meg a Madách Színház nála húsz évvel fiatalabb egyik alkalmazottjával, és szerelembe estek. A nagy korkülönbség ellenére boldognak tűntek, ám Csernusnak végül ez a kapcsolata is véget ért. Most azonban úgy tűnik, a pszichiáter ismét boldog, sőt mi több, ismét összekötötte az életét választottjával.

A lap természetesen többször is kereste Csernus Imrét, de telefonját asszisztense vette fel, rajta keresztül pedig azt üzente, hogy a házasságáról nem kíván beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.